Adda și Cătălin au dat vestea cea mare, după Asia Express. Bucurie mare pentru vedetele Antena 1

Adda și Cătălin au dat vestea cea mare, după Asia Express. Bucurie mare pentru vedetele Antena 1

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, au acceptat provocarea Asia Express și au plecat pe Drumul Comorilor, în Taiwan și Filipine. Au fost cât pe-aci să pună mâna pe marele premiu, însă destinul i-a întors acasă chiar înainte de marea finală. Cu toate acestea, aventura difuzată pe Antena 1 le-a adus numai satisfacții, iar după terminarea show-ului veștile bune au curs.

Adda și Cătălin, veste mare după Asia Express

Parcursul cuplului Rizea în show-ul Asia Express a fost disturbat de dispute, multe la număr. Deși Adda, fiind partea mai cunoscută a echipei, a încercat să explice că emisiunea a fost o experiență cu o puternică încărcătură emoțională, telespectatorii au taxat-o grav, acuzând-o de un comportament neadecvat față de soțul ei.

Odată cu terminarea reality show-ului, fanii veniți în jurul cântăreței după vizionarea aventurii desfășurate pe tărâmul asiatic au putut observa o altă atmosferă ce domnește în cuplul Rizea.

„Abia așteptăm!”

Chiar dacă ambii au declarat că dețin firi vulcanice, în spatele camerelor, de cele mai multe ori este lapte și miere, iar de acest fapt îi asigură amândoi prin postările lor de pe rețelele de socializare.

Astăzi, Cătălin și-a anunțat cunoștințele din mediul virtual că el și Adda sunt nerăbdători că înceapă activitatea, adunând deja multe piese, clipuri și proiecte noi.

„Cei mai frumoși ❤️ Așteptăm cu drag proiectele noi ?/ ❤️❤️Ce? Va sună Gina??? ??/ Doamne ajuta !!♥️/ Asteptam cu mare drag piesele !!?❤️”, sunt câteva dintre comentariile celor care îi îndrăgesc și urmăresc în mediul online.

Părerile celor doi după terminarea show-ului

„Dacă Gina ne-ar mai chema în Asia Express am mai mânca vreun ou. Dacă Gina ne-ar chema am mai merge. Mi-aș face bagajele acum”, spune Cătălin.

„Mi-aș lua multă sunătoare să fiu mai calmă. Sunt probe la care am luat-o razna pentru că eu sunt o fire vulcanică și nu-mi ia mult să o iau razna”, spune Adda.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI