15 iul. 2020 | 16:46

Mihai Bobonete din Las Fierbinți, momente tulburătoare. Ce a pățit actorul

Știri generale
Mihai Bobonete din Las Fierbinți, momente tulburătoare. Ce a pățit actorul
Mihai Bobonete din Las Fierbinți, momente tulburătoare. Ce a pățit actorul

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai serialului de comedie „Las fierbinţi“ și-a deschis sufletul și a povestit publicului câteva dintre momentele dramatice care i-au marcat viața și despre cum a reușit să treacă peste. Poate că nu vă așteptați dar Mihai Bodonete, căci despre el este vorba, a dus o luptă grea cu depresia. Mai multe detalii, în continuare.

Drama prin care a trecut Mihai Bobonete

Atât fanii serialului „Las fierbinţi“, cât și cei care i-au urmărit show-urile de stand-up comedy îl cunosc și îl iubesc pe Mihai Bobonete, cunoscut publicului larg drept „Bobiță“. Cu toate că ne face să râdem cu fiecare apariție a sa, actorul în vârstă de 40 de ani are în spate o poveste mai puțin veselă, pe care puțini o cunosc.

Acesta mărturisește că nu și-a dorit de la început să devină actor, însă „așa a fost să fie“.

„Nu a fost o decizie a mea. Așa a fost soarta. Aș zice că s-a întâmplat destul de brusc: am avut un deces în familie care m-a afectat, am hotărît să plec din Craiova. În vara aceea am avut noroc de o întâlnire la Costinești cu Octavian Strunilă, m-am dus la facultate, la București. Am intrat la actorie, doar că eu aveam 23 de ani, colegii mei erau de 18 ani, iar toate rolurile mele de examen erau de bătrâni, care aveau copii. Ce să înțeleg din facultate? Dar l-am întâlnit pe Dan Chișu, care avea atunci Café Déko, iar de acolo lucrurile au mers uns.

Niciodată nu mi-am dorit să fiu actor. Tata mă vedea inginer. De altfel, când am plecat din Craiova, repetam anul IV la Electrotehnică. Chipurile, îl aprofundam. Am avut 24 de restanțe. Mama însă m-a sprijinit. Când le-am spus că vreau să mă duc la București, să mă fac actor, tata a dat cu flăcări pe nări, iar ea m-a încurajat să plec și mi-a mărturisit că asta visase pentru mine, de fapt“, a povestit actorul într-un interviu pentru life.ro.

„Munceam enorm și ajunsesem la epuizare“

Vedeta din Las Fierbinţi a mai declarat că toți cei care fac oamenii să râdă suferă, în ascuns, de depresie.

„Eu m-am întâlnit pentru prima oară cu terapia acum vreo cinci ani, când au intrat hoții peste nevastă-mea și peste copii în casă, când eu eram plecat. Nu s-a întâmplat nimic grav. Ai mei dormeau iar hoții, niște găinari care nu au priceput că oamenii de vârsta mea nu-și țin în casă lucrurile de valoare, și-au dat seama că nu aveau ce să fure. Pe de altă parte și-au dat seama și că mai era cineva în casă.

Dar pentru mine impactul a fost de așa natură încât am fost nevoit să ajung la terapeut. Și a fost prima mea întâlnire cu această formă de vindecare. Au trecut ani de atunci și acum am început din nou, fiindcă am avut o problemă de alt gen.

Ai putea să râzi, dar am simțit la un moment dat că mă părăsește umorul, că nu mai sunt deloc funny, motiv pentru care m-am trezit într-un colaps. Bine, am aflat că toată treaba asta era pe fondul stresului și al oboselii acumulate. Munceam enorm și ajunsesem la epuizare. Iar concluzia asta a apărut abia după terapie. Iar după ce am tratat asta, mi-am revenit extraordinar“, a mărturisit Mihai Bobonete.

 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro