Mihai Bobonete din Las Fierbinți, momente tulburătoare. Ce a pățit actorul

Mihai Bobonete din Las Fierbinți, momente tulburătoare. Ce a pățit actorul

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai serialului de comedie „Las fierbinţi“ și-a deschis sufletul și a povestit publicului câteva dintre momentele dramatice care i-au marcat viața și despre cum a reușit să treacă peste. Poate că nu vă așteptați dar Mihai Bodonete, căci despre el este vorba, a dus o luptă grea cu depresia. Mai multe detalii, în continuare.

Drama prin care a trecut Mihai Bobonete

Atât fanii serialului „Las fierbinţi“, cât și cei care i-au urmărit show-urile de stand-up comedy îl cunosc și îl iubesc pe Mihai Bobonete, cunoscut publicului larg drept „Bobiță“. Cu toate că ne face să râdem cu fiecare apariție a sa, actorul în vârstă de 40 de ani are în spate o poveste mai puțin veselă, pe care puțini o cunosc.

Acesta mărturisește că nu și-a dorit de la început să devină actor, însă „așa a fost să fie“.

„Nu a fost o decizie a mea. Așa a fost soarta. Aș zice că s-a întâmplat destul de brusc: am avut un deces în familie care m-a afectat, am hotărît să plec din Craiova. În vara aceea am avut noroc de o întâlnire la Costinești cu Octavian Strunilă, m-am dus la facultate, la București. Am intrat la actorie, doar că eu aveam 23 de ani, colegii mei erau de 18 ani, iar toate rolurile mele de examen erau de bătrâni, care aveau copii. Ce să înțeleg din facultate? Dar l-am întâlnit pe Dan Chișu, care avea atunci Café Déko, iar de acolo lucrurile au mers uns.

Niciodată nu mi-am dorit să fiu actor. Tata mă vedea inginer. De altfel, când am plecat din Craiova, repetam anul IV la Electrotehnică. Chipurile, îl aprofundam. Am avut 24 de restanțe. Mama însă m-a sprijinit. Când le-am spus că vreau să mă duc la București, să mă fac actor, tata a dat cu flăcări pe nări, iar ea m-a încurajat să plec și mi-a mărturisit că asta visase pentru mine, de fapt“, a povestit actorul într-un interviu pentru life.ro.

„Munceam enorm și ajunsesem la epuizare“

Vedeta din Las Fierbinţi a mai declarat că toți cei care fac oamenii să râdă suferă, în ascuns, de depresie.

„Eu m-am întâlnit pentru prima oară cu terapia acum vreo cinci ani, când au intrat hoții peste nevastă-mea și peste copii în casă, când eu eram plecat. Nu s-a întâmplat nimic grav. Ai mei dormeau iar hoții, niște găinari care nu au priceput că oamenii de vârsta mea nu-și țin în casă lucrurile de valoare, și-au dat seama că nu aveau ce să fure. Pe de altă parte și-au dat seama și că mai era cineva în casă.

Dar pentru mine impactul a fost de așa natură încât am fost nevoit să ajung la terapeut. Și a fost prima mea întâlnire cu această formă de vindecare. Au trecut ani de atunci și acum am început din nou, fiindcă am avut o problemă de alt gen.

Ai putea să râzi, dar am simțit la un moment dat că mă părăsește umorul, că nu mai sunt deloc funny, motiv pentru care m-am trezit într-un colaps. Bine, am aflat că toată treaba asta era pe fondul stresului și al oboselii acumulate. Munceam enorm și ajunsesem la epuizare. Iar concluzia asta a apărut abia după terapie. Iar după ce am tratat asta, mi-am revenit extraordinar“, a mărturisit Mihai Bobonete.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI