Mihai Bendeac s-a îmbătat și s-a expus gol-pușcă pe internet. Ce le-a putut arăta fanilor

Mihai Bendeac s-a îmbătat și s-a expus gol-pușcă pe internet. Ce le-a putut arăta fanilor
Mihai Bendeac, apariție incredibilă pe internet: s-a afișat gol-pușcă

Mihai Bendeac șochează din nou! Celebrul actor s-a îmbătat și și-a expus părțile intime pe internet. Desigur că fanii săi au fost imediat pe fază atunci când s-a întâmplat. Mulți dintre ei îi știu firea excentrică și dezinvoltă sau foarte pățimașă, așa că nu l-au criticat prea tare că s-a lăsat purtat de val. În timpul acesta, alții și-au schimbat total părerea despre artist și l-au pus la zid pentru cele petrecute. Cum a reacționat juratul de la iUmor după ce și-a dat seama? Cum și-a cerut scuze vedeta?

Mihai Bendeac, apariție incredibilă pe internet: actorul s-a filmat gol-pușcă

Mihai Bendeac este unul din cei mai carismatici și vizibili actori din zilele noastre. Fanii îl pot vedea la teatru, pe TV în diverse emisiuni de comedie, dar mai ales la masa juriului de la celebrul show iUmor.

Notorietatea sa de-a lungul anilor i-a adus o comunitate uriașă pe rețelele de socializare. Iată că acum nu a putut trece observat un Story făcut la ore târzii, după o petrecere incendiară alături de câțiva prieteni!

Imaginile cu Mihai Bendeac în timp ce își afișa posteriorul au devenit virale rapid. Deisgur că replica actorului pentru gestul său nu a întârziat să apară.

El băuse peste măsură și i s-a părut amuzant să facă acest lucru chiar și pe Instagram, acolo unde îl urmăresc oameni într-un număr foarte mare.

Mustrările de conștiință au apărut la scurt timp, iar vedeta a decis să își ceară iertare în fața internauților. Totul s-a întâmplat după o seară incendiară petrecută într-un club din București.

Mai exact, Codin Maticiuc avea să publice un videoclip în care Bendeac, prins de fiorii alcoolului și plin de încredere a decis să își arate posteriorul.

Chiar juratul a cerut să fie ”fie filmat și bine montat”. Punctul culminant a fost atunci când bărbatul s-a dezbrăcat și și-a arătat părțile intime. Codin a spus: ”Dacă vrei paparazzi, îți dau eu!”

,,Recunosc că sunt prost”

Vedeta a susținut că și-a dat seama că nu a reacționat deloc firesc și că deseori nu are un anturaj care să-l ajute în acest sens. Actorul și-a cerut scuze în special familiei și celor care îl apreciază.

„Aș vrea să-mi cer iertare familiei mele și tuturor celor care mă iubesc și mă apreciază. Cuvintele sunt de prisos. Recunosc că sunt prost.

Bă, sunt prost, recunosc că sunt prost, nici nu am un anturaj, de foarte multe ori, care să mă ajute în acest sens, dar faptul că îmi dau seama, e un prim pas.”, a declarat Mihai Bendeac, pe contul personal de Instagram.