Mihai Bendeac, reacție vehementă după ce medicii au fost jigniți: ”Lucrurile nu vor rămâne așa!”

Mihai Bendeac, reacție vehementă după ce medicii au fost jigniți: ”Lucrurile nu vor rămâne așa!”
Mihai Bendeac, mesaj furios în mediul online după ce medicii au fost jigniți

Mihai Bendeac vine cu o reacție acidă în urma injuriilor grave pe care le-au primit medicii. Artistul a răbufnit în mediul online după cele întâmplate. Care a fost mesajul cunoscutului jurat de la iUmor?

Mihai Bendeac, mesaj dur după ce medicii au fost jigniți

Mihai Bendeac este furios în urma recentelor evenimente. Cunoscutul actor a oferit un mesaj pentru toți cei care fac parte din personalul medical din România. Mai exact, juratul de la iUmor le-a mărturisit doctorilor și asistentelor medicale că îi iubește și îi apreciază pentru eforturile depuse, mai cu seamă în aceste vremuri de criză, scuzându-se în numele unor români care i-au jignit extrem de tare în ultimele zile.

„Lucrurile nu vor rămâne așa! Continuăm. ‼️ PS – Am un mesaj pentru personalul medical din Romania. (Inclusiv voluntarii). Există niște neanderthalieni vânători-culegători care s-au exprimat într-un anume fel despre voi în ultimele zile. Vreau să știți că eu vă apreciez și vă iubesc!

Iar asta contează mai mult decât niște răgete venite din partea unor cretini care la prima unghie infectată vin la spital schelălăind. Nu mai vorbesc despre alte situații, grave. Concluzionând, concentrati-va la dragostea și aprecierea mea și a celor ca mine. 🤗❤️ #spitalepublicedinbaniprivati”, a fost mesajul lui Mihai Bendeac.

Manifestanții au intrat în curțile spitalelor și au jignit medicii

Amintim că manifestațiile au început să scape sub control în unele orașe unde protestatarii au intrat în curțile spitalelor și au jignit medicii. Concret, specialiștii în special de la Spitalul Județean Bacău au fost „răsplătiți” cu injurii dureroase.

„S-a ajuns prea departe în special cu violenţa şi agresivitatea la adresa medicilor şi a personalului din spital. Cei care au fost azi noapte în curţi ale spitalelor la Bacău, la Galaţi şi nu numai, aş spune că au greşit. În aceste spitale sunt trataţi semeni de-ai lor, sunt trataţi oameni care au neapărată nevoie de îngrijire medicală”, a declarat ministrul sănătății, Vlad Voiculescu.

„Nu contest dreptul oamenilor de a protesta, dar ele trebuie să se desfăşoare în cadru legal şi nu trebuie să se ajungă la violenţă şi la lozinci şi slogane care nu au legătură cu ordinea instituţională. De asemenea, să se ajungă la distrugeri de bunuri, le condamn cu tărie. Se ştie foarte clar că este folosită ca pretext pandemia, se exploatează, într-adevăr o stare de spirit determinată de pandemia care durează de un an de zile şi care a pus la grea încercare răbdarea românilor”
Ludovic Orban

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI