Mihai Bendeac, pus pe liber la Antena 1. Cine va prezenta noua emisiune X Factor

Mihai Bendeac, pus pe liber la Antena 1. Cine va prezenta noua emisiune X Factor

Emisiunea X Factor urmează a fi prezentată din nou de către prezentatorii de la Neatza cu Răzvan și Dani. Astfel că vedetele de la Antena 1, Răzvan și Dani, revin în postura de prezentatori ai show-ului.

Mihai Bendeac, pus pe liber la Antena 1

După un sezon în care au prezentat Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin, se pare că Răzvan Simion și Dani Oțil i-au înlocuit. De asemenea, tot astăzi au fost anunțați și membrii juriului. Astfel că – Carla`s Dreams nu va mai face parte din juriu, iar Horia Brenciu s-a reîntors la Vocea României. Dintre membrii juriului din sezonul trecut vor mai rămâne Delia Matache și Ștefan Bănică Jr, cărora li se alătură Loredana Groza și Florin Ristei.

X Factor revine, după ce în 2019 a luat o pauză

O altă surpriză anunțată pentru fani este că audițiile ar începe de astăzi și se vor ține numai în Capitală, ca măsură de prevenție în contextul pandemiei de coronavirus, notează cancan.ro.

După ce a avut un sezon de pauză, emisiunea X Factor revine, numărându-se printre singurele emisiuni cu un nou sezon după pandemie. Mai mult decât atât, X Factor România este și singura emisiune care ca începe un nou sezon chiar la nivel european.

Menționăm că X Factor nu s-a mai făcut în toamna anului 2019, când postul a renunțat la emisiune. La vremea respectivă, reprezentanții postului au spus că dețin în continuare contractul de licență pentru acest show, însă au decis să ia o pauză.

De asemenea, reamintim că ultimul juriu a fost format di Horia Brenciu, Delia, Ștefan Bănică Jr. și Carla`s Dreams. Dar în luna iunie 2019, Horia Brenciu s-a întors la PRO TV, la emisiunea Vocea României, acolo unde fusese înainte de X Factor.

Loredana Groza a intrat în trustul Intact în acest an, mai întâi ca jurat în emisiunea Next Star. Anterior, ea era antrenor la Vocea României de la Pro Tv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI