Mihai Bendeac, mesaj violent: „Îl omor dacă îl prind”

Mihai Bendeac, mesaj violent: „Îl omor dacă îl prind”

Mihai Bendeac este enervat la culme de o reclamă ce rulează la televiziunile de la noi. Atât de enervat este actorul de comedie încât a spus că atunci când aude reclama îi vine să arunce televizorul pe geam.

Mihai Bendeac, mesaj violent pe Instagram: „Îl omor dacă îl prind”

Mihai Bendeac a instigat în felul lui, adică plin de umor, la violență, din cauza unei reclame TV. Actorul de comedie a spus pe pagina proprie de Instagram că dacă vreodată dă de cel care a compus muzica pentru această reclamă îl omoară.

Când sunt acasă televizorul meu merge de multe opri în surdină, stă pe History de obicei, dar mai se întâmplă să zapez și e o reclamă, nu știu la ce e frate, că n-am prins-o niciodată, că se mai întâmplă să fiu  prin casă și să aud, care se termină cu yupi ya ya yupi yupi yupi yei. Niciodată, până la această vârstă tutancamonică de 37 de ani, nu s-a întâmplat să existe ceva pe lume care să mă enerveze pe mine într-un mod mai profund și mai dramatic decât aceast yupi ya ya yupi yupi yei. Dacă vreodată, în existența mea, o să am occazia să mă întâlnesc cu ăla care a compus acest yupi ya yupi yupi yei, îl omor. Când auzi asta îți vine să arunci televizorul pe geam”, a declarat Mihai Bendeac pe story-ul Instagram.

Mihai Bendeac, mesaj violent: „Îl omor dacă îl prind”
Mihai Bendeac, mesaj violent: „Îl omor dacă îl prind”

Cine face reclama care îl enervează pe Mihai Bendeac

Reclama care îl enervează pe Mihai Bendeac, membru în juriul emisiunii de umor iUmor de la Antena 1, este a magazinului Hornbach. ”În această primăvară, aceste legături sunt transpuse de HORNBACH într-un mod plin de umor. Meșterii cu adevărat dedicați se implică total în proiectele lor, care îi apropie și îi unesc de uneltele, respectiv utilajele pe care le folosesc.

Exagerând, pot ajunge chiar și în fața altarului, din moment ce destinele sunt, oricum, comune. Relația pe termen lung este deosebit de sustenabilă. Calitatea unei unelte, la un preț corect, asigură o continuitate dorită de toată lumea”, scrie compania Hornbach.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI