Mihai Bendeac, în lacrimi. Le-a cerut scuze fanilor săi pentru cel mai urât gest din cariera sa

Mihai Bendeac, în lacrimi. Le-a cerut scuze fanilor săi pentru cel mai urât gest din cariera sa
Mihai Bendeac, in lacrimi

De-a lungul timpului, Mihai Bendeac a fost implicat în numeroase situații controversate. Juratul de la iUmor este cunoscut și pentru ironiile pe care adesea le-a adresat femeilor, dar și la adresa diverselor situații prin care a trecut.

Mihai Bendeac, în lacrimi

Chiar și așa, Mihai Bendeac a transmis un mesaj emoționant în ce privește lansarea cărții lui, în care explică mai multe aspecte din viața și comportamentul lui.

Deoarece a fost o persoană care a spus lucrurilor pe nume, Mihai Bendeac le-a cerut scuze tuturor femeilor pe care le-a ironizat și pe care le-a pus în situații neplăcute.

„Evident, mi s-a întâmplat să regret o acțiune, o părere exprimată în mod imbecil sau o frază care, poate, a jignit pe cineva în mod gratuit. Așa cum s-a întâmplat cu acel vlog neinspirat din 2015. Am învățat multe în urma acestui episod și îmi dau seama că genul acesta de umor poate să inspire o atitudine împotriva femeilor cu care nu sunt absolut deloc de acord. Am un respect deosebit pentru femei și îmi cer scuze dacă prin declarațiile mele sau prin interpretarea lor contextuală le-am jignit vreodată. Imperfecțiunea este o constantă. Poate că opiniile mele, uneori, au devenit controverse” a declarat juratul de la iUmor.

Ce a declarat Mihai Bendeac despre experiențele lui de viață

„Dar cred că, totodată, ca să mă întorc punctual la întrebarea legată de femeie, atitudinea mea vizavi de celalalt sex, în genere, e o chestiune care, pentru a nu reprezenta un punct de vedere subiectiv, ar trebui privită din perspectiva mamei mele, a bunicii mele, a partenerelor mele de scenă, a managerei mele, a machiozelor, garderobierelor, cabinierelor, doamnelor de la curățenie. Sau, mergând și mai departe, din perspectiva femeilor cu care interactionez la un magazin, într-o bancă sau pe stradă. Cred că așa ar putea cineva să-și facă o părere clară și reală despre un bărbat. în rest, cred că mă definesc două coordonate. Prima dintre ele este aceea că încerc să păstrez niște lucruri, unele dintre ele poate deșuete, dar care mie-mi plac foarte mult, precum deschisul ușii de la mașină atunci când urcă o femeie, oferirea unui loc pe scaun, a te oferi să cari un bagaj și așa mai departe.

A doua coordonată, și aici nu știu câtă lume este sau nu de acord cu mine, fiind un fanatic al profesiei mele, atunci când lucrez, fie că este vorba despre un spectacol, un serial sau orice altceva, tratez pe toată lumea fix la fel. Acolo primează întotdeauna performanța. Și nimic altceva. Pe mine mă interesează să fii bun. Dintre doi scenariști, eu aleg scenaristul mai bun, nu scenaristul mai bărbat sau mai femeie” a declarat Mihai Bendeac, pentru alistmagazine.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI