Cartea lui Mihai Bendeac – despre ce este, cât costă și ce a decis să facă autorul cu banii câștigați

Cartea lui Mihai Bendeac – despre ce este, cât costă și ce a decis să facă autorul cu banii câștigați
Cartea lui Mihai Bendeac

Cunoscutul actor Mihai Bendeac, a lansat o carte, astăzi 10 decembrie 2020, scrisă împreună cu mama sa, Emilia Bendeac. Cartea este o autobiografie. Iată câteva informații despre cartea lui Bendeac.

Totul despre cartea lui Mihai Bendeac

Mihai Bendeac, una dintre cele mai cunoscute figuri din showbizul românesc, membru al juriului în cadrul emisiunii iUmor de la Antena1, a lansat, joi, 10 decembrie 2020, la ora 10:00 o carte autobiografică. Deși până în prezent, actorul a fost foarte rezervat în ceea ce privește viața sa, în această carte, el se prezintă lumii cu bune și cu rele. Co-autor al biografiei, este chiar mama acestuia. Potrivit observatornews.ro, Mihai Bendeac a spus că ideea acestei cărți a pornit de la mama lui.

Imediat după lansarea cărții, Codin Maticiuc, a postat un mesaj, pe contul său de pe rețeaua de socializare Facebook:

”Mihai Bendeac a scos o carte. Nu, nu, nu așa vreau sa încep. Mihai Bendeac a fost cu mine la Fundeni înainte să încep #spitalepublicedinbaniprivati, a rămas impresionat de ce a văzut acolo și a promis că mă va ajuta în acțiunea mea de a renova spitale de stat.
A început de ceva vreme, donând 20% din veniturile lui din online către această cauză. Știți cum arată lista mea de donatori importanți acum? Sunt 30 în total, firme puternice din România cu cifre de afaceri de milioane. Și Mihai Bendeac. Pe locul 23. 23 din 30, singura persoana fizica din niște monștrii financiari. Buuun, continuăm.
Mihai Bendeac a scris o carte. Se numește „Conversații cu mama”, o puteți lua de pe Tshirt-factory și este o carte foarte mișto. Am citit-o dar nu vreau sa vorbesc acum, în acest articol despre conținut. Pur și simplu nu vreau. Sa va povestesc chestii, de ce și cat de mult îmi place ar umbri ceea ce urmează: Mihai donează TOT venitul lui din carte către Fundația Metropolis și #spitalepublicedinbaniprivati și să mă scuipați pe mine dacă pana de 1 martie nu trece pe primul loc intre toți marii donatori, firme care își și deduc din taxe contribuția. El, singur, un om. Pe persoana fizică. Din toți prietenii mei milionari? El. Un actor. Deloc sărac dar departe de a fi milionar. Intre toate brandurile? El. Brandul Mihai Bendeac. Numărul unu.
Ce sa îi zic eu lui? Mulțumesc? S-ar supăra căci știe cât muncesc, unde merg banii, vede rezultatele. Poate îi mulțumiți voi. Cumpărându-i cartea. Sau fie și printr-un gând bun.
Las linkul cu cartea la comentarii iar voi puteți dona și doi euro lunar acestei cauze cu un simplu mesaj la 8845 cu textul „FACEM”. Mulțumesc!”
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI