EXCLUSIV Lovitură dură pentru Mihai Bendeac. Femeia pe care o iubește se va căsători cu alt bărbat

EXCLUSIV Lovitură dură pentru Mihai Bendeac. Femeia pe care o iubește se va căsători cu alt bărbat
EXCLUSIV Lovitură dură pentru Mihai Bendeac. Femeia pe care o iubește se va căsători cu alt bărbat

L-a fermecat pe Mihai Bendeac la prima vedere! Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, este femeia care a reușit imposibilul. I-a furat mințile celebrului jurat de la ”iUmor”, dintr-o privire! După savurosul moment artistic susținut de ea la celebra emisiune, juratul Mihai Bendeac a recunoscut public că o iubește de mai mult timp, în secret. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru impact.ro, Barbara ne-a povestit despre episodul cu Mihai Bendeac, dar și despre iubitul ei, de profesie medic, alături de care are mari planuri de viitor.

Lovitură dură pentru Mihai Bendeac

Actorul Mihai Bendeac, jurat la ”iUmor” (Antena 1), a recunoscut în direct că e topit după Barbara Isasi:

”Mamă, ce îmi place de fata asta! Barbara Isasi este o femeie care îți luminează nopțile. Mi-aduc aminte, ca ieri, că am ajuns într-o seară acasă, am deschis televizorul și dintr-o dată am văzut o fată care era în rând cu alți cetățeni, așteptând să apese pe un buton. Când am văzut un prim-plan cu ea, mi s-a deschis sufletul. M-am îndrăgostit. Am căutat-o pe Instagram, dar nu i-am dat follow, mi-a fost rușine!”, povestea el.

Celebrul actor şi-a văzut însă visul de iubire spulberat după ce a aflat că femeia de care s-a îndrăgostit are un partener de viață:

“Mi s-a făcut jenă de mine, jenă totală! Vai de capul și de zilele mele! Cum să o chemați cu iubitul ei? Mamă, ce frumoasă e! Ai văzut cum arată femeia asta? Du-te, bă, de aici! Mamă, cum râde! Barbara, spune-mi ce-ți place! Așa aș putea cuceri femeile! Vreau să îți fac tot ce îți place”, a declarat ruşinat Mihai Bendeac.

Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, se va căsători

Aflat chiar în culisele show-ului, iubitului Barbarei nu i-au picat prea bine declarațiile fără perdea ale lui Bendeac, dar a tăcut. Despre această situație flantantă și stânjenitoare, în același timp, solista ne-a povestit:

”Apreciez faptul că Bendeac a vorbit frumos despre mine, dar iubitul meu nu este gelos deloc. Avem multă încredere unul în celălalt, iar încrederea și iubirea reprezintă baza relației noastre. Și el apreciază când oamenii, indiferent dacă sunt bărbați sau femei, vorbesc bine de mine. E perfect!”, a declarat solista din trupa ”Mandinga”, în exclusivitate pentru impact.ro.

Cine este Barbara Isasi

Pe jumătate cubaneză, pe jumătate spaniolă, senzuala artistă are o relație de doi ani cu un medic pe nume Alex. De fapt, el a fost și motivul pentru care solista a decis să se mute definitiv în România, părăsind Spania, țara sa natală. Cei doi locuiesc împreună și au planuri de căsătorie.

”Pentru mine, sufletul meu este deja căsătorit cu Alex și deocamdată nu ne gândim la altceva decât cum să fim bine, să ne iubim și să ne susținem în continuare așa cum facem deja. Ne-ar plăcea să avem copii, dar în viitor. Ador copiii!”, a mai povestit solista, în exclusivitate pentru impact.ro.

Barbara Isasi s-a născut în Madrid, dar a cunoscut succesul alături de trupa ”Mandinga”. Nu regretă nici o clipă că s-a mutat în România:

”Din păcate, nu am mai fost acasă din ianuarie, din cauza pandemiei. Nu îmi pare rău că am lăsat Spania. România mi-a oferit lucruri extrem de importante, atât pe plan personal, cât și profesional. Îmi place mult România, în mod deosebit oamenii, limba, peisajele impresionante și mâncarea. Nu îmi place că este foarte frig, dar deja m-am obișnuit”, a mai completat Barbara pentru impact.ro.

Barbara Isasi i-a luat locul Elenei Ionescu în ”Mandinga” în urmă cu trei ani. Tânăra a participat în 2013 la celebrul show tv ”Vocea Spaniei”, unde i-a impresionat pe jurați. Iar în 2018 a câștigat sezonul 13 al emisiunii „Te cunosc de undeva” (Antena 1)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI