Mihai Bendeac, în genunchi la iUmor. Ce mare vedetă a României l-a adus în această ipostază rar întâlnită

Mihai Bendeac, în genunchi la iUmor. Ce mare vedetă a României l-a adus în această ipostază rar întâlnită
Ipostază rară: Mihai Bendeac se pune în genunchi la iUmor

După nouă sezoane de emisiune, Mihai Bendeac se pune în genunchi, la iUmor. Iată ce mare vedetă a României l-a adus pe juratul de la Antena 1 în această ipostază rar întâlnită!

Mihai Bendeac, reacţie de zile mari, la iUmor

Al nouălea sezon al îndrăgitului show de pe Antena 1 se apropie de final, iar ediţia de duminică, 29 noiembrie, va fi una specială, dat fiind că postul aniversează 27 de ani. Telespectatorii îl vor vedea pe Mihai Bendeac în genunchi la iUmor iar marea vedetă a României care l-a adus în această ipostază rar întâlnită este Rodica Popescu Bitănescu. În vârstă de 82 de ani, actriţa îi uimeşte pe cei trei membri ai juriului cu glumele pregătite.

”A fost absolut minunată, pe lângă faptul că are mintea la fel de ageră ca la 20 de ani, are o tinerețe extaordinară în gândire! A înțeles dinamica, schimbările. E un om care s-a adaptat fără să se trădeze pe sine! În public au fost puști, care poate nu o știau, dar toată lumea o iubea!”, a spus Bendeac.

Se pare că şi Cheloo a fost impresionat de “roast-ul” acesteia.

„Nu poate fi contestată, e una dintre cele mai interesante actrițe pe care le-am văzut”.

Surprizele nu se opesc aici pentru telespectori. Pe scenă vor mai urca Irinel Columbeanu, Sebastian Coțofană, Cezara Dafinescu, Florin Ristei şi Irina Margareta Nistor.

Irina Margareta Nistor, o prezenţă surprinzătoare la iUmor

O altă apariţie surprinzătoare în ediţia de duminică a show-ului de pe Antena 1 va fi şi cea a Irinei Margareta Nistor. Aceasta recunoaşte că abia aşteaptă să le spună câteva răutăţi celor trei juraţi: Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo.

”Eu, de felul meu, sunt ironică, abia aștept să le zic niște răutăți, că doar și ei mi-au zis de-a lungul timpului… Să nu credeți că nu am auzit! Și dacă nu aud, mereu se găsește un binevoitor care să mă anunțe: ”Ai văzut ce au zis ăia la iUmor aseară?”. Este răzbunarea lui Sandokan! Emoții nu au decât actorii mari, eu nu sunt actriță, deci am scăpat de ele! Nu-i văd bine acum!”, a spus Irina Margareta Nistor.