Mihai Bendeac, apariție de senzație în București. Ce mașină incredibilă și-a cumpărat, costă cât un apartament

Mihai Bendeac, apariție de senzație în București. Ce mașină incredibilă și-a cumpărat, costă cât un apartament
Mihai Bendeac, nouă achiziție: cum arată mașina sa

Mihai Bendeac a fost surprins în trafic de fotoreporterii Ciao, în compania celei mai scumpe ”doamne” din viața lui, care costă în jur de 50.000 de euro.

Mihai Bendeac, apariție de senzație la volanul mașinii sale de 50.000 de euro

Mihai Bendeac a renunțat la clasicul lui Land Rover Discovery, cumpărat în anul 2006, și a trecut la un model nou pentru el, după care mulți întorc capul în trafic. Chiar dacă a scos sume mari de bani din buzunar pentru cele două automobile, se pare că juratul de la ”iUmor” este totuși cumpătat. Actorul a declarat că își dorește ca noua achiziție să fie folosită pentru cel puțin 10 ani.

Deși abia a cumpărat-o, vedeta Antena 1 a simțit nevoia să mai schimbe încă un lucru, așa că și-a dus mașina la tunat. Jantele au fost schimbate cu unele de 19 inci Flow Form, iar autovehiculul a fost colantat într-o nuanță de Mat Future Military Green, o culoare care își schimbă nuanța în funcție de unghiul din care o privești. Actorul a decis să nu intervină în procesul de creație, drept urmare le-a dat mână liberă celor de la atelier. În final, mare i-a fost uimirea când a văzut capodopera.

„Sa-mi bag… da-teeee… nu cred! Bai, deci m-am uitat pe net, la variante simple, dar nu are nicio legatura. Deci este super! Este foarte frumoasa, superba. Eu va iubesc foarte mult pentru ca sunteti artisti. Masina asta vreau sa o pastrez pentru 10 ani”, a spus Bendeac într-o înregistrare video postată pe Youtube.

„Am avut o perioada foarte buna din punct de vedere financiar, a fost perioada asta cu COVID-ul. Mi-am primit niste bani de la Bill Gates si de la oculta mondiala bineinteles, cu care eu lucrez de ani de zile. Prietenii nostri de la oculta mondiala. Aceasta masina imi va tine companie, sper, pentru 10-15 ani”, a mai completat acesta, cu umor.

Mihai Bendeac a avut COVID-19 

Mihai Bendeac a fost una dintre primele persoane publice din România care a fost testată pozitiv de coronavirus. Chiar actorul făcuse anunțul, la mijlocul lunii mai, afirmând că a contractat noul virus după ce a participat la înmormântarea bunicului lui.

„Pe ai mei i-a chinuit vreo 8 sau 9 zile. Iar pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul că eram absolut normal și, în decurs de 5 minute, aveam toate simptomele, care sunt: dureri foarte puternice musculare, EXTREM de puternice, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am și slăbit vreo trei kilograme în zilele alea”, povestea atunci el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI