Incendiu, în blocul în care locuiește Mihai Bendeac. Vedeta iUmor era acasă în acel moment. Ce a urmat

Incendiu, în blocul în care locuiește Mihai Bendeac. Vedeta iUmor era acasă în acel moment. Ce a urmat
Incendiu în blocul în blocul în care locuiește Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a tras o sperietură pe cinste! Juratul de la iUmor s-a trezit cu fum în casă și nu știa de ce, mai apoi a început să inspecteze locul și să vadă sursa. După ce s-a uitat bine în toată locuința, a ieșit afară pentru a avea o imagine de ansamblu. Actorul s-a filmat în tot timpul acesta. Ce a spus și cum a decis să procedeze într-o astfel de situație?

Incendiu în blocul în care locuiește Mihai Bendeac. Ce reacție a avut vedeta?

Mihai Bendeac a trecut recent printr-o situație dificilă. Acesta a observat un fum dens în apartamentul său, mai apoi a inspectat toată locuința și a ieșit afară. Focul izbucnise de la o altă locuință din blocul în care actorul stă. Pompierii au fost chemați de urgență, reușind în timp util să stingă flăcările. Conform juratului de la iUmor, totul s-ar fi petrecut din cauza unei tigăi uitate pe aragaz.

„Băi, m-am speriat absolut ingrozitor, la mine în casă e un fum absolut înspăimântator care iese pe la aerisire. Stai să aerisesc. Între timp am aflat că a luat foc un apartament din cauza unei tigăi cu ulei lăsată pe aragaz. Şi nu înţeleg de unde iese, am iesit pe holul blocului… alarme, au venit pompierii. Deci e o senzaţie sinistră. Mai multe uşi se sparg, nu au aflat de unde iese”
Mihai Bendeac

Mihai Bendeac, surprins de un incendiu petrecut chiar în blocul în care locuiește
Mihai Bendeac, surprins de un incendiu petrecut chiar în blocul în care locuiește

Actorul a fost plăcut surprins de un pompier

Iubitul actor s-a speriat destul de tare, mai ales în momentul în care salvatorii au început să spargă numeroase uși până să afle de unde vin exact flăcările. De asemenea, a mai mărturisit că a fost cuprins de gestul pompoierilor, după ce aceștia au găsit sursa fumului și au făcut toate demersurile posibile ca focul să nu evolueze.

„A venit un pompier la ușa mea, m-a întrebat dacă totul e în regulă, mi-a spus să dau drumul la ferestre. Foarte frumos mi s-a părut”
Mihai Bendeac

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI