Mihai Albu spulberă misterul. S-a dat sau nu Cristi Borcea la Iulia Albu, când era căsătorit cu Mihaela?

Mihai Albu spulberă misterul. S-a dat sau nu Cristi Borcea la Iulia Albu, când era căsătorit cu Mihaela?
Mihai Albu dă replica! Ce s-a întâmplat în timpul căsniciei sale între Iulia Albu și Cristi Borcea

Mihai Albu a dat replica! Fostul soț al Iuliei Albu s-a decis să le spună tuturor adevărul despre relația dintre fosta parteneră și Cristi Borcea. După mai multe dezvăluiri făcute de criticul de modă, acesta nu s-a mai putut abține și a explicat dacă fostul acționar de la Dinamo s-a dat la vedeta de la PRO TV.

Mihai Albu a rupt tăcerea. Ce s-a întâmplat în timpul căsniciei sale cu Iulia Albu și Cristi Borcea

Cristi Borcea și fosta soție, Mihaela Borcea, au fost nași pentru Mihai și Iulia Albu. Chiar dacă ambele cupluri s-au despărțit, toată lumea a fost curioasă să afle ce relație mai are criticul de modă cu fostul acționar de la Dinamo, așa că Iulia Albu a vorbit despre acest subiect fierbinte. După acest moment, mulți au crezut că afaceristul și-ar fi dorit să aibă o legătură de o altă natură cu vedeta.

„Nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte mult. Evident că au existat nişte lucruri care m-au făcut pe mine să mă distanțez de ei. A existat ceva acolo, dar nu vreau să intru în detalii, pentru că nu îmi place. Au fost nişte lucruri care în mod cert s-au întâmplat.

Mie îmi place alt tip de bărbați, culți, eleganți. Eu cred că ţine de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depășesc o anumită graniţă. Au existat nişte lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei, și de el, și de Mihaela.”, a spus în urmă cu doar câteva zile Iulia Albu.

Mihai Albu: ‘Vă rog din suflet să o iertați’

Se pare că declarațiile făcute de Iulia Albu au ajuns și la urechile lui Mihai Albu ce a fost foarte deranjat de tot ce s-a întâmplat, mai ales pentru că acesta a menținut o relație de prietenie cu Cristi și Mihaela Borcea chiar și după divorț. El i-a rugat pe cei doi să o ierte pe fosta lui soție pentru dezvăluirile făcute și a susținut că nu știe de vreun incident ce s-a petrecut în timpul căsniciei sale.

„După botez relațiile cu nașii noștri au fost la fel de bune încă doi ani și un pic, până în momentul în care familia Albu s-a destrămat. După divorț eu am ținut legătura mai mult cu Mihaela, dar și cu Cristian Borcea. Eu îi consider nașii mei și bineînteles nașii micuței mele, le mulțumesc din suflet pentru felul în care au știut să țină relațiile noastre și bineînțeles pentru prietenia lor.

Să fi existat vreun conflict vreodată…eu nu știu de așa ceva, cu siguranță nu în timpul căsniciei mele cu fosta doamnă Albu. Nu sunt de acord să fie “murdarită” imaginea nașilor noștri! Probabil e “cool” astăzi să zici că s-a dat Borcea la fină și l-ar fi refuzat și că ar mai fi fost și certuri… Mihaela si Cristian, nașilor, vă rog din suflet să o iertați, că nu știe ce face!!”, le-a transmis Mihai Albu urmăritorilor de pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI