Mihai Albu, plângere penală împotriva Iuliei Albu. De la ce a pornit scandalul

Mihai Albu, plângere penală împotriva Iuliei Albu. De la ce a pornit scandalul

Mihai Albu nu mai suportă tratamentul fostei sale soții cu privire la fiica lor și apelează la instanță. Acesta apelează la instanță întrucât nu s-a înțeles pe cale amiabilă cu Iulia Albu în ceea ce privește fetița lor, iar acum a depus o plângere penală împotriva fostei sale soții.

Mihai Albu a depus plângere penală împotriva fostei soții

Din păcate, cei doi nu au par să ajungă la un numitor comun, iar acuzațiile sunt tot mai grave. Astfel, Mihai Albu o acuză pe Iulia că este nedreaptă în ce privește împărțirea custodiei.

„Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească şi acum se face o anchetă. Şi se va lăsa cu amenzi. E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. Nu e ceva nou pentru mine. Nu mă interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiţă. Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinţi”, a declarat Mihai Albu la un post de televiziune.

De cealaltă parte, Iulia Albu l- acuzat pe fostul soț că nu plătește pensia alimentară, dar acesta susține că nu există nicio dovadă în acest sens și că a mereu a plătit, indiferent de situația lui financiară.

”Sunt la zi cu pensia alimentară”

„Sunt la zi cu pensia alimentară. Și eu am greutăți, probleme financiare, ca toți oamenii de altfel. Toată lumea se confruntă cu probleme financiare, desigur, mai ales în această perioadă. Însă am plătit mereu pensia alimentară. Nu are vreo importanță, însă această pensie alimentară vine pe lângă toate cele necesare Mikaelei, cum ar fi rechizite, biciclete, excursii, dar și alte necesități pe care orice părinte trebuie să le asigure copiilor, indiferent că părinții sunt sau nu mai sunt împreună”, a explicat Mihai Albu.

„Am văzut că foarte mulți părinți din familii destrămate trăiesc exact ceea ce trăiesc eu acum și empatizează cu situația mea, chiar și persoane publice care s-au lovit de această situație. Însă dacă mama ar fi mai tolerantă și ar vorbi cu copilul, să-i explice că e în siguranță cu tatăl, poate nu ne-am fi lovit de această situație. Cine a fost de bună credință și-a lăsat copilul să-și vadă părintele”, a declarat Mihai Albu, conform cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI