Mihai Albu, într-o situație disperată? Cât de puțini bani costă pantofii designerului

Mihai Albu, într-o situație disperată? Cât de puțini bani costă pantofii designerului

Ca mulți dintre noi și vedetele au avut parte de probleme de ordin financiar în această perioadă de criză epidemilogică. Printre cei care au resimțit din plin această perioadă se numără și celebrul creator Mihai Albu.

Mihai Albu, într-o situație disperată, datorită crizei

Datorită actualei situații, fostul soț al Iuliei Albu, a ajuns în postura de a-și vinde creațiile pe Facebook pentru a avea din ce să trăiască, pentru că o duce destul de greu din punct de vedere financiar. Obligat de stiuație Mihai Albu a ajuns să posteze anunțuri de vânzare pe facebook, scoțând zilnic la vânzare câte o pereche de încălțăminte la prețuri nu foarte piperate.

Cât de puțini bani costă pantofii designerului

Designerul trece printr-o perioadă foarte grea din punct de vedere financiar la care se mai adaugaă, mai nou, și un conflict cu fosta soție, Iulia Albu. Aceasta, se pare că nu îi mai dă voie designerului să-și vadă fiica, pe Micaela. Motivul, conform celor declarate de Mihai Albu, ar fi că fosta soție o minte pe fată că el ar fi suspect de coronavirus, și că de aceea o ține departe de acesta.

Ca multora dintre noi, pandemia i-a venit de hac, așa cum s-a întâmplat cu mulți alți afaceriști și artiști din țara noastră, iar acum este nevoit să-și vândă creațiile la prețuri aproape derizorii.

”VÂNDUT! De astazi, voi plasa zilnic pe profilul meu, modele unicat la preturi accesibile…o singura pereche, o singura marime…cele interesate pot lasa DM sau comentariu. Perechea din foto este masura 39, este din piele intoarsa si are toc de 10 cm. Pretul 399 lei 🤗 (se pare ca mult promisele fonduri europene de ajutor s-au poticnit pe undeva si supravietuirea este pe principiul care pe care 😂🤪) VÂNDUT!”, este mesajul postat pe Facebook de Mihai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI