Mihai Albu, la capătul puterilor din cauza fostei soții. Apel disperat pentru Iulia. Ce se întâmplă cu fetița lor

Mihai Albu, la capătul puterilor din cauza fostei soții. Apel disperat pentru Iulia, Ce se întâmplă cu fetița lor

Au divorțat în anul 2012, după 9 ani de mariaj, fără prea mult scandal. Iulia a rămas cu numele soțului, Albu, un apartament luxos și cu fetița lor, pentru care primește pensie alimentară. Deși păreau că vor avea o relație cordială de dragul micuței, disputele se poartă neîncetat între cei doi părinți. Drept urmare, Mihai, ajuns la capătul puterilor, a făcut un apel disperat pentru Iulia.

Mihai Albu a ajuns la capătul puterilor din cauza fostei soții, Iulia. Ce se întâmplă cu fetița lor?

Creatorul de modă este nemulțumit de faptul că nu petrece mai mult timp alături de cea mică, iar Iulia spune că nu i-a îngrădit niciodată accesul la Mika. Ultimul scandal dintre cei doi a început de la faptul că fashion designer-ul și-a anunțat fostul soț în direct la TV faptul că nu își poate lua fiica în weekend, așa cum ar fi trebuit, conform ordinului judecătoresc.

Mihai Albu, la capătul puterilor din cauza fostei soții. Apel disperat pentru Iulia, Ce se întâmplă cu fetița lor
Iulia și Mihai Albu

Ulterior, Mihai a postat un mesaj, pe Facebook, în care a subliniat unele situații care îl macină și îi lasă multe semne de întrebare, cum ar fi de ce lui nu îi este permis să se vadă cu Mika dacă se expune în continuareîn comunitate, în contextul COVID-19, iar Iuliei da.

„Stimabila a declarat că nu-mi va da copilul. Femeilor penibile le este permis?”

“Avem program stabilit, week-end-ul viitor ar fi al nostru, dar uite că m-a anunțat în direct pe post că nu o pot lua pe fetița mea. Stimabila a declarat că nu-mi va da copilul pe motiv că încă mă duc la serviciu și se teme că aș putea-o infecta cu virusul Covid-19. Mă întreb, stimabila de ce se duce la serviciu și se expune aceluiași virus și apoi se duce acasă la copil? Sau femeilor penibile le este permis?

Fotografia postată a fost o glumă, poate de plictiseala acumulată în patru zile cât am stat acasă încontinuu. Și nu a lezat pe nimeni, nici măcar pe găinile și cocoșii ei! Aceeași lipsă de respect pe care o cunosc dintotdeauna, penibil într-adevăr! Stimabilei îi transmit: izolează-te!”, a scris, furios, Mihai Albu pe Facebook.

Apel de pace către Iulia Albu!

Chiar dacă este sătul de obicețiile fostei soții, Mihai Albu a rămas același om echilibrat și împăciuitor, care dorește să lase în urmă toate scandalurile cu Iulia, pentru a avea o relație civilizată de dragul fiicei lor. Acum, încă mai speră într-o minune:

“Vreau ca relația dintre mine și Iulia să fie una de pace și armonie, fără șicane, fără răutăți. Pentru binele nostru și al copilului nostru, trebuie să înceteze cu denigrarea publică, dar și privată. Vreau să mă pot consulta cu ea pe orice aspect legat de creșterea și educarea copilului nostru, vreau să imi pot suna fiica oricând doresc.

Nu avem nimic de împărțit, motiv pentru care nu înțeleg de ce trebuie să se creeze mereu o relație tensionată, de pe urma căreia are mereu de suferit copilul nostrum. O rog pe Iulia si public să facem împreună un efort pentru buna creștere a Mikăi”, a declarat Mihai Albu, pentru Impact.ro.

S-a dus cu poliția să își ia copilul de la fosta soție!

Săptămânile trecute, Mihai Albu a mers acasă la fosta soție pentru a-și lua fiica, potrivit deciziei judecătorești, numai că aceasta nu a vrut ca micuța să meargă la tatăl ei. Aflat într-o situație critică, creatorul de modă a apelat la ajutorul poliției pentru respectarea ordinelor date de către instanță. În final, fashion designer-ul nu a avut ce face și a trebuit să permită ca fiica să petreacă weekendul alături de tatăl ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI