Iulia Albu, un nou scandal cu fostul soț. Ce i-a interzis cu desăvârșire după ce a văzut asta

Iulia Albu, conflict cu fostul soț. Ce îi interzice cu desăvârșire?

Scandalul dintre Iulia și Mihai Albu revine în prim-plan! Ce se întâmplă între cele două vedete și ce îi interzice blondina fostului soț? Ce i-a spus fostul jurat de la Bravo, ai Stil?

Iulia Albu, scandal cu fostul soț. I-a interzis acest lucru!

Iulia Albu își crește fetița cu ajutorul fostului soț, dar custodia totală este a acesteia. La momentul actual, există din nou tensiuni în relația dintre Iulia și Mihai, după ce creatorul de pantofi a postat o fotografie în mediul online. În urma divorțului, instanța a decis ca Mihai să-și vadă fiica o dată la două săptămâni, iar în acest weekend cei doi ar fi trebuit să petreacă timp împreună.

Iulia s-a înfuriat foate tare din cauza postării recente făcute de bărbat în mediul online, iar acum nu-i mai permite fostului partener să-și vadă copilul. O glumiță nevinovată, așa cum a considerat Mihai, a pus paie pe foc în relația celor doi. Acesta s-a pozat în oglindă cu o coroană pe cap, iar în descriere a ales să le transmită fanilor acest lucru: „Am CORONA, n-am virus. Când stai prea mult acasă.”

Iulia Albu, nou scandal cu fostul soț. Fostul jurat de la Bravo, ai Stil îi interzice să-și vadă copilul
Iulia Albu, nou scandal cu fostul soț. Fostul jurat de la Bravo, ai Stil îi interzice să-și vadă copilul

„Mă întreb de ce se duce la serviciu”

Iulia l-a făcut penibil pe fostul ei soț, iar acesta și-a îndreptat atenția către o televiziune pentru a-i împărtăși în fața națiunii mamei copilului său ce crede despre afirmațiile sale. La finele transmisiunii telefonice, Mihai Albu a menționat că a stat în autoizolare preț de 4 zile, sugerându-i Iuliei să procedeze la fel.

„Stimabila a declarat că nu-mi va da copilul pe motiv că încă mă duc la serviciu și se teme că aș putea-o infecta cu virusul Covid-19. Mă întreb, stimabila de ce se duce la serviciu și se expune aceluiași virus și apoi se duce acasă la copil?”
Mihai Albu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI