Mihaela Tatu se întoarce în TV?! Vestea surpriză pe care a dat-o (exclusiv)

Mihaela Tatu se întoarce în TV?! Vestea surpriză pe care a dat-o (exclusiv)
Mihaela Tatu se întoarce în TV?! Vestea surpriză pe care a dat-o (exclusiv)

Mihaela Tatu a dispărut de multă vreme din peisajul public din România, după ce a a prezentat mult timp emisiunea De 3x femeie, pe Acasă Tv.

Mihaela Tatu se întoarce în televiziune?

Ei bine, vedeta a avut câteva probleme de sănătate și a renunțat la presă. Ea a devenit profesor la DallesGO, unde are un curs de Public Speaking. Ea a spus că ar reveni în televiziune, însă nu face din asta un scop și nu ar vrea să facă niciun fel de compromis.

“Nu prea îmi este dor de televiziune, pentru că nici nu știu ce înseamnă să te plictisești. Sunt implicată în tot felul de proiecte frumoase printre care dau și voce pentru povești, fac audiobook-uri. Însă, când îmi este dor de televiziune, vin la o emisiune și îmi trece dorul.

Mi-ar plăcea să prezint o emisiune cu care să rezonez, altfel nu stau să prezint orice nu mi se potrivește. Nu contează postul de televiziune unde lucrez, ci emisiunea, să rezonez cu ea.

Pe lângă muncă am călătorit și foarte mult în ultima perioadă: în Turcia, Egipt, iar acum urmează să plec în Zanzibar, după care în Berlin, iar mai apoi în Irlanda”, a spus vedeta pentru Impact.ro.

Fosta prezentatoare a vorbit despre felul în care se menține tânără și le-a transmis femeilor că alimentația joacă un mare rol. În plus, ea consumă suplimente cu vitamina C, colagen și acid hialuronic.

“Nu fac nimic deosebit pentru a arăta așa. În fiecare seară mă demachiez și mă dau cu creamă de față. Plus că folosesc produse de calitate pentru că este vorba despre pielea mea, totuși am vârsta de 58 de ani.

Dimineața mă demachiez și mă dau cu loțiune micelară, după care am un ser de față. Însă, pe lângă toate aceste trucuri de înfrumusețare, contează foarte mult și alimentația. Iau vitamina C, colagen și acid hialuronic cu apă. Nu beau apă cu lămâie, nu îmi place”.

Mihaela Tatu a suferit de depresie

Mihaela Tatu s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. S-a ocnfruntat cu depresia, pe care a reușit să și-o vindece prin călătorii.

Vedeta povestea, la un moment dat, că s-a descoperit pe sine și că a învățat cum să trăiască frumos în propria viață, fără a se raporta la alții sau la societate.

“Mi-am schimbat obiectivele. Lucru pe care îl fac constant. Să-ți găsești și să-ți definești sensul vieții, schimbându-l în raport cu ceea ce trăiești și în funcție de cum evoluează societatea. Și am mai avut momente de cumpănă, de confuzie sau de tristețe.

Însă așa e în viață. Acestea sunt situațiile care te călesc, te transformă și te fac să mergi înainte. E doar viață. M-am cercetat, am descoperit că eu am instrumentele la care să apelez (și nu alții) pentru a trai frumos și armonios în viața mea, și nu a altora”, mărturisea aceasta în trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI