Mihaela Rădulescu, surpriză colosală în Monaco. Ce a găsit la usă: ”Deschid și… leșin”

Mihaela Rădulescu, surpriză colosală în Monaco. Ce a găsit la usă: ”Deschid și… leșin”
Mihaela Rădulescu, colet surpriză de acasă. Cu ce s-a trezit la ușă, în Monaco?

Mihaela Rădulescu a fost surprinsă de ultimul colet primit. Aceasta a avut parte de o surpriză uriașă din partea unor oameni dragi care știu mereu cum să îi atingă sufletul, mai cu seamă când sărbătorile de iarnă bat la ușă. Ce a primit celebra prezentatoare de la „Ferma”?

Mihaela Rădulescu, colet surpriză din partea unor oameni dragi. Ce a găsit la ușă?

Cunoscuta prezentatoare de televiziune e plecată de ani buni de pe meleaguri, motiv pentru care sărbătorile s-au schimbat drastic în familie. Chiar într-un interviu oferit unei publicații în urmă cu câteva luni diva se plângea de faptul că fiul ei abia mai vorbește limba română, deși la ei în casă se discută pe românește, de drag și dor de acasă. Cu toate astea, nu încape socoteală că tocmai de sărbători fiecare român care e departe duce după el o nostalgie tare apăsătoare, la fel ca Mihaela. Pentru că unii din oamenii ei dragi au insistat să-i facă o surpriză aparte, a ales să îi trimită în loc de flori sau alte cadouri un platou țărănesc plin de bunătăți care să-i amintească de acasă, bunătăți care se regăsesc numai pe mesele noastre și sunt preparate în fiecare gospodărie în sezonul rece.

„Deschid si … (treceti la pozele urmatoare) …lesin. Florile mele preferate :))). Un cos plin cu carnati, salam “italian da’ romanesc”, pastrama, slanina, muschi de porc, afumaturi… Nu stiu cum sa explic romanilor din tara emotia si lacrima provocate de niste chestii de mancare, da’ stiu ca vorbesc sigur pe limba romanilor plecati din tara ca mine”, a detaliat aceasta.

„Ați făcut un român fericit”

Mihaela s-a declarat extaziată și extrem de fericită cu darul primit. Aceasta a mai subliniat încă o dată dorul de casă și plăcerea de a gusta din preparatele tradiționale care îi oferă un iz românesc, chiar și de departe.

„“Porcariile” astea romanesti, daca ai masura cum am eu, sunt niste minunatii, sunt… aroma si gustul sarbatorilor de-acasa, sunt copilarie, familie, amintiri de-alea calde, de-ti ridica umerii si-ti umezesc ochii… Cadoul a venit de la colegii din Pro, care stiau ca iubesc florile, dar voi aprecia mult mai mult acest “buchet” afumat, cu usoara aroma de usturoi, vibrant …..ca o bataie de inima de roman. Sa am pofta ! 🙂 Si sport portie dubla, ca asa fac mereu cand mananc ceva greu, da’ bun rau ! Andrei @andrei.vsl , te banuiesc de complot cu @baiatulcuflori :). Va multumesc enorm. Ati mai facut un roman fericit”
Mihaela Rădulescu (Sursa: instagram.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI