Mihaela Rădulescu, primele declarații despre iubita lui Dani Oțil. Ce a spus despre Gabriela Prisacariu

Mihaela Rădulescu, primele declarații despre iubita lui Dani Oțil. Ce a spus despre Gabriela Prisacariu
Mihaela Rădulescu, primele mărturii despre iubita lui Dani Oțil

Mihaela Rădulescu a vorbit pentru prima oară despre logodnica fostului ei partener. Ce spune celebra prezentatoare de televiziune despre Gabriela Prisacariu? Fanii fostului cuplu format din brunetă și matinalul de la Antena abia așteptau să audă.

Mihaela Rădulescu, primele declarații despre iubita lui Dani Oțil

Toată lumea aștepta o reacție din partea Mihaelei Rădulescu în privința relației stabile pe care o are acum Dani Oțil cu Gabriela Prisacariu. Celebra prezentatoare de televiziune a vorbit pentru prima oară despre povestea de iubire de care se bucură acum fostul ei partener în cadrul unui interviu acordat revistei Viva!.Amintim că cei doi moderatori au fost unul din cele mai controversate cupluri din showbiz, iar relația lor l-a împins pe colegul lui Răzvan Simion la ani lungi de burlăcie.

Acesta nu a reușit să o uite așa ușor, iar alegerea unei partenere de lungă durată a fost dificilă. Fanii acestuia au fost luați prin surprindere de pasul uriaș pe care l-a făcut atunci când a cerut-o în căsătorie pe frumoasa care a devenit cunoscută odată cu participarea la Next Top Model by Cătălin Botezatu.

”Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile (râde). Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o.”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru viva.ro.

” Am simțit că i-am încurcat puțin viața”

”Am văzut-o, că doar am și eu Internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el. Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei.”
Mihaela Rădulescu (Sursa: viva.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI