19 dec. 2020 | 12:10

Mihaela Rădulescu, apariție la X Factor. Ce a îndrăznit să spună despre Ștefan Bănică Jr. deși e însurat

Monden
Mihaela Rădulescu, apariție la X Factor. Ce a îndrăznit să spună despre Ștefan Bănică Jr. deși e însurat
Mihaela Rădulescu, apariție la X Factor. Ce a îndrăznit să spună despre Ștefan Bănică Jr. deși e însurat

Vineri seara, 18 decembrie 2020, a avut loc marea finală a sezonului 9 a emisiunii concurs X Factor 2020. Printre momentele care au ținut publicul lipit de micile ecrane a fost și o apariție la X Factor a Mihaelei Rădulescu. Vedeta a transmis un scurt mesaj video pentru Loredana Groza.

Mihaela Rădulescu, apariție la X Factor

În cadrul serii de vineri, toți jurații și toți concurenții au primit mesaje video de încurajare și susținere de la prieteni dragi sau vedete. Printre vedetele care au transmis mesaje pentru Loredana Groza și concurentul ei, Adrian, se numără și Nea Marin, Dorian Popa, Nadia Comăneci, actorul Armand Assante și Mihaela Rădulescu.

”Lori, vreau să câștigi în această seară. Tu, și concurentul tău! Dacă u, dracu’ v-a luat!”, este mesajul de încurajare transmis de Nea Marin către echipa Loredana Groza – Adrian.

”Lori, multă baftă în această seară, ție și concurentului tău. Sincer, îmi place ce am văzut și tocmai de asta cred că chiar merită să câștigați. Baftă, succes și vă pupă Fodor”, este mesajul transmis de Răzvan Fodor în finala X Factor 2020.

”Te pup dulce, Loredana. Eu și armata mea suntem alături de tine în marea finală X Factor Hai cu premiul cel mare!”, a transmis și Dorian Popa.

”Bună, Loredana, gagico! Sper ca mâine să te văd cu trofeul într-o mână, și cu șampania în cealaltă mână. Baftă”, i-a urat și Ilie Năstase.

”Loredana, am urmărit de multe ori emisiunea voastră, X Factor. Vreau să îți spun că demonstrează ce am crezut deja. Talentul este oriunde, dacă crezi cu toată puterea în el. Mult succes!”, i-a urat și celebrul actor internațional Armand Assante.

Mihaela Rădulescu, compliment pentru Ștefan Bănică Jr. la X Factor

De departe cel mai savuros mesaj al serii la X Factor 2020 a fost cel al Mihaelei Rădulescu. Prezentatoarea emisiunii Ferma de la PRO TV a transmis și ea un mesaj video pentru Loredana Groza și concurentul ei, Adrian, nepotul lui Florin Salam. În el nu a ezitat să îi facă și un compliment voalat lui Ștefan Bănică, fostul ei soț.

”Lore, am vrut să îți spun baftă pentrru diseară. Sper să câștigi iar dacă o să câștigi, te rog foarte frumos să faci și tu ceva pentru mine. Să iei la pupat niște oameni dragi de acolo, pentru mine, de prin culise, de pe scenă, chiar și de la masa juriului că sunt câțiva buni de pupat acolo, știu eu sigur”, a mărturisit Mihaela Rădulescu.

”Nu te cred! Ce mă fac?”, a replicat Loredana Groza, întorcându-se fix către Ștefan Bănică Jr. care a râs și el, complimentat vizibil de mesajul și de faptul că Mihaela Rădulescu încă se gândește la el, după atâția ani.

Detaliul rușinos observat de fani la finala X Factor. Mesajele furioase au început să curgă imediat

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Vine „Mama tuturor crizelor”. Datoriile guvernelor pentru măsuri socialiste o fac de neevitat
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Interdicție în toată România. Legea e pentru toată lumea
Capital.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
REGULA pentru toți românii care cumpără medicamente. Este OBLIGATORIU
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro