Mihaela Rădulescu pentru Carmen Brumă: ”Atitudinea perfectă pentru prostia altora!” Ce s-a întâmplat

Mihaela Rădulescu pentru Carmen Brumă: ”Atitudinea perfectă pentru prostia altora!” Ce s-a întâmplat

Mihaela Rădulescu o taxează dur pe Carmen Brumă? Ce are de spus fostul jurat de la Românii au Talent? Carmen Brumă și-a schimbat total stilul și atitudinea în ultima vreme. Din păcate, mulți nu o mai recunosc drept un model demn de urmat.

Mihaela Rădulescu, desăre postările fierbinți ale lui Carmen Brumă

Carmen Brumă continuă să șocheze pe toată lumea cu stilul și noua abordare pe care o are pe rețelele de socializare. Se pare că aceasta a părăsit de o vreme atitudinea trecută, rezervată și atentă la detalii. Acum, soția lui Mircea Badea pozează extrem de provocator și foarte nonconformist față de cum i-a obișnuit pe toți. Carmen a deschis la începutul acestui an o serie de fotografii sexy în zăpadă. Dat fiind faptul că în perioada aceasta continuăm să ne bucurăm de fulgii de nea, Carmen a deci să imortalizeze covorul alb cu noi poze.

„Am zis că nu mă ridic de pe banca până când se topește zăpada dar m-am răzgândit”, spune Carmen Brumă pe Instagram. Isteria de pe internet a început cu un peisaj care încinge mințile oricărui bărbat: Carmen în zăpadă cu doar câteva accesorii de iarnă la purtător. Din păcate, multe femei nu au fost de acord cu noua atitudine a antrenoarei, mai cu seamă comparând-o cu Bianca Drăgușanu.

Mihaela Rădulescu încurajează ipostazele sexy în care se pozează Carmen Brumă
Mihaela Rădulescu încurajează ipostazele sexy în care se pozează Carmen Brumă

„Atitudinea perfectă în fața prostiei unora”

Mihaela Rădulescu, nonconformistă, a venit numai cu cuvinte de laudă la adresa noii perspective pe care o arată Carmen în mediul virtual. Fostul jurat de la Românii au Talent a încurajat-o pe aceasta și i-a spus că o susține.

„Ador această fotografie! Nu numai pentru … the obvious sexyness, dar mai ales pentru atitudinea perfectă în fața prostiei unora. Dacă suntem mai multe și mai unite, învingem noi, mamele sexy. Încă ceva – sportul oxigenează fantastic creierul, pentru cei care nu știu cum să procedeze cu … frumusețea. Femeie, nu te mai așeza pe nicio bancă. E păcat”
Mihaela Rădulescu