Cum o alintă Mircea Badea pe Carmen Brumă. Cu siguranță, mulți nu au auzit de așa ceva

Cum o alintă Mircea Badea pe Carmen Brumă. Cu siguranță, mulți nu au auzit de așa ceva
Cum o alintă Mircea Badea pe Carmen Brumă

Mircea Badea și Carmen Brumă formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc. De 20 de ani împreună, aflați și în fața reflectoarelor, tot nu au dat nimic din casă. Deși sunt rare momentele când vreunul dintre cei doi vorbește despre ”înăuntrul” relației lor, Carmen ”s-a scăpat” în emisiunea lui Teo Trandafir și a spus cum o alintă Mircea acasă.

Cum o alintă Mircea Badea pe Carmen Brumă?

S-au cunoscut în anul 1998, iar cel care le-a făcut cunoștință a fost Mihai Mitoșeru. Un an mai târziu, au devenit colegi de muncă. Carmen era asistenta lui Mircea și a lui Oreste la emisiunea ”Noaptea târziu”. Conform ele.ro, relația lor de dragoste a început în anul 2000, dar au recunoscut că formează un cuplu tocmai după 8 ani, când au fost surprinși plimbându-se de mână pe plajă. Timpul a trecut, iar fosta asistentă TV l-a făcut și tătic pe realizatorul Antena 3.

Cum o alintă Mircea Badea pe Carmen Brumă. Cu siguranță, mulți nu au auzit de așa ceva
Carmen Brumă și Mircea Badea

Însă, pe lângă fericire se mai strecoară și unele momente tensionate, ca în oricare altă casă. În acele clipe, când, din spusele vedetei, ”îi sare discul”, există și o sintagmă care vine parcă de la sine din partea soțului său.

”Pot să îți spun cum îmi mai zice Mircea când îmi sare discul”

„Eu pot să îți spun cum îmi mai zice Mircea câteodată, când îmi sare mie discul. Îmi zice `King Kong, stai cuminte`”, a declarat Carmen Brumă într-un interviu acordat emisiunii ”Teo Show”.

Mai mult, întrebată cine cedează primul, vedeta a răspuns că ”e cu sincronizare”, menționând că este o tipă rezonabilă de fel, iar drept dovadă stau relațiile lungi din trecut, care au făcut-o să ajungă la această concluzie.

„E cu sincronizare. Câteodată cedez eu, câteodată Mircea. Nici nu cred că poate exista o relație când se întâmplă doar dintr-o parte. Cred că sunt o tipă rezonabilă, pentru că eu am avut relații numai de lungă durată și acum mă gândesc că sunt suportabilă în majoritatea timpului”, a completat aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI