Mihaela Rădulescu, mesaj de ultimă oră. ”Fiți puternici pentru altcineva!”

Mihaela Rădulescu, mesaj de ultimă oră. ”Fiți puternici pentru altcineva!”

Mihaela Rădulescu a avut o reacție de ultimă oră. Totul a venit după ce prințul Albert a fost declarat pozitiv cu noul virus. Artista și-a publicat părerea pe pagina de socializare.

Mihaela Rădulescu, mesaj de ultimă oră

Fosta jurată la Românii au Talent, a postat recent un mesaj pe contul ei de socializare. Reacția a venit după ce Prințul Albert de Monaco, în vârstă de 62 de ani, a fost testat pozitiv cu noul virus. Totodată, a povestit despre lucrurile pe care le putem face pentru a preveni această pandemie. Conform spuselor ei, epidemia nu ține cont de nimeni, iar toată lumea este în pericol.

„E peste tot. Pentru toată lumea. Acest nenorocit de virus nu face nicio diferență și cu siguranță nimeni nu este în siguranță, decât dacă stă acasă și departe de toată lumea. Ceea ce nu este posibil pentru cei care trebuie să muncească în folosul altora. Acesta este un alt apel de trezire pentru noi toți. Îi doresc cu adevărat Prințului Albert să se facă bine în curând…Sunt atât de mulți oameni acolo, chiar lângă noi, în Italia și Franța, atât de afectați de acest virus…
Citiți cu toții știri despre alte țări, auziți cu toții despre morți, spitale, frică și speranță…Dar când vezi această situație, în primul rând, chiar doare…cel puțin atât pot să spun. Încerc mereu să rămân pozitivă, să fac alți oameni să zâmbească, să le dau speranță și putere și niciodată nu voi înceta să fac asta. Chiar și atunci când lucrurile sunt…complicate sau neclare. Fiți în siguranță, oameni buni! Stați acasă și unde este posibil, ajutați în continuare oamenii din jurul vostru, vecinii voștri în vârstă sau pe cei care sunt mult prea slabi și speriați. Fiți puternici pentru altcineva! Faceți orice poate ajuta…” a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Mihaela Rădulescu, mesaj de ultimă oră. ”Fiți puternici pentru altcineva!”
Mihaela Rădulescu, mesaj de ultimă oră. ”Fiți puternici pentru altcineva!”

Prințul Albert de Monaco a fost testat pozitiv

La începutul acestei săptămâni, Prințul Albert al II-lea de Monaco a fost testat pozitiv. Potrivit informațiilor, starea lui este pozitivă și nu inspiră nici un motiv de îngrijorare. Totodată, comunicatul oficial al prințului, îi îndeamnă pe toți rezidenții din Monaco să respecte toate măsurile de prevenire a noului virus și să se autoizoleze.

”Starea lui de sănătate este bună. Prințul este monitorizat în permanență de către medicul său și tratat de specialiștii Spitalului ”Prințesa Grace”. Prințul Albert își continuă activitatea din apartamentul său privat și păstrează legătura cu cabinetul, Guvernul și colaboratorii apropiați”, se mai arată în comunicat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI