Mihaela Rădulescu, mesaj cutremurător după moartea Cătălinei Isopescu. Ce a transmis vedeta

Mihaela Rădulesc a reacționat cu privire la moartea Cătălinei Isopescu, care a luat pe toată lumea prin surprindere. Fostul model internațional avea probleme grave de sănătate și a decedat la doar 49 de ani. Anunțul a fost făcut de partenerul ei de viață, Oltin Hurezeanu, și de Roxana Voloșeniuc.

Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant după moartea Cătălinei Isopescu

Moarte ei a venit ca un fulger pentru fani și apropiați, mai ales că avea doar 49 de ani. Mihaela Rădulescu a avut și ea o reacție. Vedeta a postat un clip pe contul său de Instagram format din mai multe imagini cu Cătălina Isopescu și un mesaj emoționant.

„Cătălina Isopescu… vibe-ul ei a fost…complet propriu, original. Felul ei de a fi nu-mi amintește de nimeni altcineva. Dumnezeu să te odihnească!”, a scris prezentatoarea alături de imagini.

Și jurnalista Irina Ionescu Homoriceanu a fost șocată de moartea fotomodelului.

„ Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer. Avea forță în exprimare, dar tandrețe în gest. Ea era acel model ce făcea din haina pe care o purta o artă.

M-a izbit ca un baros vestea morții ei, iar lacrimile curg fără să le pot opri.  În lacrimi trecând prin imaginile mele cu ea. Era un suflet atât de special, frumos, creativ, unic. Și îi sunt recunoscătoare din atâtea motive. Odihneste-te in pace prietena mea, Catalina Isopescu”.

Cătălina Isopescu a fost un model celebru al anilor  ’90. Ea a murit la doar 49 de ani din cauza unei boli grave, la doar un an de la moartea tatălui său, Emanuel Isopescu.

„Cea mai frumoasă fată din lume / The most beautiful girl in the world 8/03/1972 – 8/04/2021. Dumnezeu s-o odihnească,” a fost mesajul pe care l=au transmis iubitul și sora Cătălinei.

Și regizorul Dan Chișu i-a adus un ultim omagiu, postând pe pagina de Facebook un videoclip în care frumoasa brunetă a jucat, în urmă cu mai mulți ani.

„Mă uit, în lacrimi, la poze cu ea. A fost un suflet atât de special, frumos, creativ, unic. Îi sunt recunoscătoare din multe motive. Odihnește-te în pace, draga mea prietnă, Cătălina Ispoescu”, a scris și Roxana Voloșeniuc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI