Ce meserie a avut Mihaela Rădulescu până să ajunga vedetă. Îți vei schimba părerea despre ea

Ce meserie a avut Mihaela Rădulescu până să ajunga vedetă. Îți vei schimba părerea despre ea

Când te gândești la Mihaela Rădulescu îți vin în minte emisiuni TV precum Ferma, Românii au Talent sau Duminica în familie. Vedeta de 49 de ani este cunoscută pentru aparițiile televizate, evenimentele mondene la care a participat și, mai nou, schimbările de look pe care le-a adoptat. Mihaela a avut însă altă meserie până să ajungă vedetă.

Mihaela Rădulescu s-a înscris în tinerețe la 4 facultăți, însă nu a absolvit niciuna dintre ele. A studiat 3 ani de I.E.F.S., 2 la filologie, unul la psihologie și 3 la regie. În afară de cariera în televiziune, Mihaela a mai lucrat ca instructor de gimnastică aerobică, dar a avut și meserii serioase. A fost secretara primului purtător de cuvânt al guvernului de după Revoluție și șefă de cabinet în Senat.

A mai fost director de festival Dakino și organizator și director adjunct al concursului internațional al agenției Elite, Look of the Year.

Mihaela Rădulescu a fost… taximetrist

Mihaela Rădulescu a debutat în televiziune în 1994, la Tele 7abc. De-a lungul timpului a mai lucrat pentru Antena 1, B1 TV și Pro TV, devenid celebră pe vremea când prezenta emisiunea Duminica în familie. Vedeta a făcut parte din juriul de la Românii au talent, iar în prezent este co-prezentator al show-ului Ferma, un nou început.

Dar Mihaela Rădulescu nu a fost tot timpul pasionată de televiziune. Ea a mărturisit că a practicat taximetria în vremea studenției. Mai precis, în perioada în care studia la I.E.F.S. Pentru a se putea descurca, Mihaela își lua Oltcitul și ieșea la plimbare prin Regie, unde aborda personal doar bătrâni și femei. Vedeta a mărturisit că nu a avut actele necesare pentru a practica meseria de taximetrist înainte de 1989. Abia după Revoluție a reușit să obțină autorizația de taximetrist și să transporte călătorii în condiții legale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI