Câți bani a luat Brigitte Sfăt la Ferma de la PRO TV! Zeci de mii de euro, pentru spectacol

Câți bani a luat Brigitte Sfăt la Ferma de la PRO TV! Zeci de mii de euro, pentru spectacol
Brigitte Sfăt a primit zeci de mii de euro pentru participarea la Ferma

Brigitte Sfăt a fost eliminată din Ferma, în urma unui duel cu Otniela Sandu. Fosta concurentă din cadrul show-ului de la Pro TV a câștigat bani frumoși din prezența în emisiune. Chiar dacă l-a lăsat singur pe Florin Pastramă în preajma rivalei Otniela, Brigitte se poate bucura că a câștigat 5.000 de euro pe săptămână.

„Eu sunt bucuroasă că am reuşit să nu renunţ la principiile mele şi să nu fiu făţarnică în acest show. Aş vrea să spun că este o despărţire grea, dar pentru mine este o uşurare sufletească. Dacă Florin va vrea să lupte pentru mine, o va face afară”, a declarat Brigitte Sfăt după ce a fost eliminată de Otniela Sandu de la Ferma.

În perioada petrecută la Ferma, Brigitte Sfăt a atras antipatia tuturor concurenților. Excepție a făcut Florin Pastramă, care s-a îndrăgostit de ea și a încercat să îi fie alături de-a lungul probelor.

„Unicul lucru pe care l-am simţit a fost că s-au bucurat că pierd proba, acum nu am mai vrut să mă uit în ochii lor, dar ştiu că sunt fericiţi că plec. Jocul ăsta dezumanizează oamenii, merge pe principiul dezbină şi cucereşte”, a mai spus fosta concurentă.

Brigitte Sfăt a primit zeci de mii de euro pentru participarea la Ferma

Brigitte Sfăt nu se poate plânge că nu a reușit să le câștige inimile celorlalți concurenți din cadrul emisiunii de la Pro TV. Avânt în vedere că a primit 5.000 de euro pe săptămână pentru a participa la Ferma și că a stat în concurs vreme îndelungată, conturile ei sunt acum pline cu zeci de mii de euro. În plus, și-a găsit dragostea și s-a logodit.

„De ziua lui, Florin m-a cerut de nevastă și nu a fost o glumă. Eu doresc să-i împlinesc visul pe care-l are de 40 de ani și vreau să fiu mama copilului lui. Își dorește foarte mult un copil. Eu sunt o mamă singură a doi copii. Cred că Dumnezeu mi-a dat o ultimă șansă și nu vreau să o ratez și prioritatea noastră este să devenim o familie și să avem un copil.

Pentru că foarte multă lume se uită la noi, suntem într-un fel un model, pozitiv sau negativ, nu știu, vrem să facem lucrurile cum trebuie și trebuie să facem o cununie religioasă în fața lui Dumnezeu, pentru că suntem doi oameni foarte credincioși și fără Dumnezeu nu se poate face nimic. Apoi vom face copilul”, a spus Brigitte.