Mihaela Rădulescu, după ce fiul ei a intrat la două facultăți de prestigiu din SUA. Ce a spus vedeta

Mihaela Rădulescu, după ce fiul ei a intrat la două facultăți de prestigiu din SUA. Ce a spus vedeta
Mihaela Rădulescu, mărturii după ce fiul său a intrat la facultate

Mihaela Rădulescu trece prin emoții mari. Aceasta a venit cu mărturii după ce fiul său a intrat la două facultăți de prestigiu din Statele Unite ale Americii. Cum trăiește celebra prezentatoare aceste clipe?

Mihaela Rădulescu, emoții mari pentru fiul său. Băiatul a intrat la două facultății de prestigiu din SUA

Mihaela Rădulescu este o mamă mândră. Aceasta se poate lăuda cu un tânăr de nota 10 care urmează să aibă un succes garantat în viață. Băiatul vedetei a intrat recent la două facultăți de prestigiu din Statele Unite ale Americii, dar ca orice mamă grijile primează.

Ayan Schwartzenberg a urmat întocmai parcursul programat de mama sa, iar acum a venit timpul să-și ia ‘zborul’. Moderatoarea are de ce să fie mândră de el, pentru că singurul ei copil a evoluat fantastic și viitorul se întrevede a fi unul impecabil.

Din păcate, fosta iubită a lui Dani Oțil suferă pentru că el a plecat acasă. Mihaela Rădulescu a declarat că tocmai ea a fost cea care i-a povestit dintotdeauna de deschiderea din America și instituțiile de învățământ impecabile care l-ar putea ajuta negreșit:

„El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea.”

„Dacă nu aveam grija asta din urmă…”

Ayan a luat o decizie grea la numai 16 ani și a decis să plece în SUA pentru a-și clădi pe viitor o carieră. Deși niciunul din părinții săi nu erau de acord să se ducă atât de departe de ei pentru studii, iată că băiatul a reușit să le schimbe părerea și să facă tot ca el.

Mihaela Rădulescu a povestit cum a reușit să-l îndrume pe fiul său în tot acest timp și care au fost sporturile sau cursurile pe care el le-a urmat încă de la grădiniță.

„Dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă. Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale măcar să fie familiar cu ele, trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare – pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate.

Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile”
Mihaela Rădulescu (Sursa: podcast Amalia Enache realizat pentru fundația Hope and Homes for Children)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI