Cum petrece Mihaela Rădulescu în vacanță. Imaginea care i-a uimit pe fani

Cum petrece Mihaela Rădulescu în vacanță. Imaginea care i-a uimit pe fani
Cum petrece Mihaela Radulescu in vacanta. Imaginea care i-a uimit pe fani

Mihaela Rădulescu adoră vacanțele, unde se poate relaxa în voie cu persoanele dragi din viața ei. Cele mai recente imagini din social media demonstrează că vedeta nu uită să se distreze, printre atâtea proiecte la care lucrează. Cu cine a petrecut la „înălțime” vedeta, pozele i-au uimit pe fani.

Vacanță la „înălțime” pentru Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu s-a relaxat în vacanță alături de partenerul ei, Felix Baumgartner, un împătimit al sporturilor extreme. Dată fiind pasiunea celor doi pentru activitățile în aer liber, Mihaela și Felix și-au surprins fanii de pe rețelele de socializare cu imagini de colecție.

Cei doi îndrăgostiți se potrivesc de minune, dovadă fiind chiar fotografiile postate atât de Mihaela Rădulescu, cât și de Felix Baumgartner pe internet. Cuplul și-a dorit să arate lumii întregi ce echipă minunată formează, astfel că a postat imagini din timpul activității în aer liber.

Vedeta și partenerul ei de viață știu cum să petreacă momente de neuitat în doi. Cel puțin asta reiese din pozele postate de cei doi pe conturile de social media.

Mihaela și Felix, mari iubitori de sporturi extreme, au petrecut, zilele trecute, la înălțime. S-au dat cu parapanta deasupra orașului Monaco. Vederea îți taie răsuflarea, așa că era păcat ca aceste priveliști să nu fie imortalizate în fotografii și postate pe conturile de socializare ale celor două vedete.

Imagini de colecție cu Mihaela și Felix

În imagini se poate observa imediat chimia dintre cei doi. Felix s-a lăsat fotografiat și filmat de Mihaela în timp ce acesta pregătea echipamentul pentru decolare. O altă imagine îi surprinde îmbrățișați, stând picior peste picior, iar pe fundal se poate observa orașul.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner se înțeleg de minune și par mai îndrăgostiți ca niciodată. Sunt împreună de mai bine de șase ani și se sprijină reciproc. Poate una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste a fost când partenerul Mihaelei și-a serbat ziua de naștere. Atunci, vedeta i-a făcut o urare foarte specială, o dovadă a iubirii pe care i-o poartă de mulți ani.

”La mulți ani, Scahtzi! Continuă să rulezi, continuă să zbori, continuă să inspiri oameni, continuă să fii… eroul lor și… bărbatul meu. Și restul… le știi”, a scris atunci Mihaela Rădulescu cu ocazia zilei de naștere a iubitului său, Felix Baumgartner.

Frumoasa vedetă trăiește de foarte mulți ani departe de România. În prezent, Mihaela locuiește la Monaco, cu iubitul ei austriac Felix Baumgartner. Aceasta a fost căsătorită cu afaceristul evreu Elan Schwartzenbger.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI