Mihaela Rădulescu, atac la Viviana Sposub după plecarea lui Burcea. A spus tot adevărul!

Rădulescu a atacat-o pe Viviana Sposub după plecarea lui George Burcea

Situații neșteptate, tensiuni, schimbări uriașe și discuții îndelungi la Ferma. Mihaela Rădulescu nu calmează nici ea apele. Cum a atacat-o pe Viviana Sposub după plecarea lui George Burcea din competiție?

Mihaela Rădulescu a atacat-o pe Viviana Sposub. Ce s-a întâmplat în Ferma?

Emisiunea Ferma deși a părut că va fi mai lejeră decât în alți ani, nu a fost așa. Fermierii veniți să câștige marele premiu au început abia la mijlocul competiției să simtă realele tensiuni, mai cu seamă că nimeni nu s-a așteptat la așa întorsături de situație precum au văzut. Plecarea fulger a lui Burcea din cauza problemelor de sănătate a atras și mai multe momente de cumpănă, tocmai pentru că era un ajutor extrem de important în casă și deseori îi împăca pe unii dintre colegii săi. Declarațiile fulminante ale Mihaelei Rădulescu la adresa Vivianei imediat după ce George a părăsit ferma au fost de-a dreptul șocante pentru fanii cuplului, dar și pentru unii din colegii de platou ai șatenei. Prezentatoarea de televiziune i-a reproșat încă o dată moldovencei că nu se implică la fel pe cât o fac alții. Totul a pornit după ce Vivi și fostul partener al Andreei Bălan au mâncat din mâncarea Giuliei fără să întrebe pe nimeni dacă-și doresc o porție. Tânăra a recunoscut ulterior că a greșit când a luat această decizie.

“Viviana a mâncat uite așa o farfurie (n.r.: arată că a fost una cu vârf) cu brânza giulie și cu zacusca. Și George nu și-a pus, și-mi pare rău că nu e aici, nimeni problema că trebuie să mai dăm și la alții o gură de zacuscă”, a declarat Mihaela în timp ce se afla în capul mesei principale din fermă. “Mi-a scăpat o seară și uite că s-a întâmplat ca Mihaela să mă vadă și uite că am ajuns să fiu certată la masă, de față cu toată lumea”, a explicat Viviana Sposub în cadrul unui testimonial. „Iar eu sunt un om rău?”, a mai spus aceasta.

Tensiuni la Ferma, după plecarea lui George Burcea, Rădulescu o atacă pe Viviana
Tensiuni la Ferma, după plecarea lui George Burcea, Rădulescu o atacă pe Viviana

„Ești un om care nu s-a gândit o clipă la toată casa”

“Viviana, nu ești un om rău, ești un om care nu s-a gândit o clipă la toată casa, care s-a gândit doar la ea și La Georgică. Și, care, în general, dacă aș fi concurent, nu sunt concurent, nu te judec, dacă aș fi concurent, mi-aș pune niște probleme și întrebări. «Pe Viviana o doare la bască de mâncarea noastră, a tuturor!». Doi: Viviana nu participă la nimic, toată ziua, decât Georgică, Georgică, Georgică și atât! Nu muncă, nu nimic! Și care, Viviana, deja, din ce în ce mai tare, nu vrea decât să fie perfectă la televizor”
Mihaela Rădulescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI