Mihaela Bilic rupe tăcerea despre lapte. Ce secret le-a împărtășit românilor despre el

Mihaela Bilic rupe tăcerea despre lapte. Ce secret le-a împărtășit românilor despre el
Mihaela Bilic susține că laptele este bun pentru toată lumea

Celebra nutriționistă a României a ținut să lămurească o întrebare pecare mulți și-o pun: este sau nu bun laptele la adulți? Acum, Mihaela Bilic rupe tăcerea despre lapte după ce a reușit să devină ambasadoare pentru o firmă care produce lactate în România.

Mihaela Bilic rupe tăcerea despre lapte

Nutriționista la care mulți români apelează a vorbit deschis despre acest aliment plin de calciu și vitamine. Mihaela Bilic susține că iubește laptele și toate produsele care derivă din acest produs de origine animală. Aceasta a mărturisit că, din punctul ei de vedere de consumator, laptele înseamnă tot ce este mai bun.

”Iubesc laptele! Iubesc orice produs din lapte, indiferent că este dulce sau sărat, proaspăt sau fermentat! N-aș putea trăi fără caffe-latte, iaurt și brânzeturi de toate felurile, înghețată sau orez cu lapte…altfel spus sunt un fan declarat și asumat al laptelui.

Pentru mine, ca om și simplu consumator, laptele este asociat cu tot ce este mai bun, mai pur, mai frumos și mai sănătos- de la Calea Lactee până la “alb ca spuma laptelui”, aș merge până în “pânzele albe” de dragul laptelui.

Pentru mine, ca medic nutriționist, laptele este un aliment miraculos, care trebuie să facă parte obligatoriu din dieta oricărei persoane, indiferent de vârstă, siluetă sau tipul de activitate fizică pe care o desfășoară. Sau altfel spus, laptele este esențial pentru copii și sportivi, laptele ne protejează de obezitate și este alimentul perfect pentru seniori”, este mesajul postat de Mihaela Bilic pe contul ei oficial de Facebook.

Mihaela Bilic laudă produsele lactate

Nutriționista la care multe televiziuni apelează când vine vorba de sfaturi în alimentație a vorbit și despre partea bună sau rea, mit pe care mulți încă îl discută. Aceasta susține că laptele trebuie consumat zilnic deoarece nu are contraindicații.

”Iar când spun LAPTE, mă refer la orice tip de lapte și sub orice formă este el prelucrat/preparat. Tot lapte și tot bun este chiar dacă provine de la vacă, oaie, capră sau măgăriță, chiar dacă este iaurt, ayran sau parmezan.

Nu există un lapte “bun” și un lapte “rău” și nu cred că ar trebui sa avem nevoie de argumente ca să consumăm zilnic lapte. Generații de români au crescut cu lapte, iar lucrul ăsta nu trebuie schimbat!”, a mai adăugat nutriționistul.

De ce s-a făcut nutriționist Mihaela Bilic

Și, pentru a spulbera unele întrebări pe care fanii ei ar putea să le aibă, a mărturisit public de ce a ales să fie medic nutriționist. Mihaela Bilic iubește mâncarea, fapt pentru care a învățat cât mai multe despre ea și efectul pe care îl are asupra organismului uman.

”Din dragostea mea pentru mâncare m-am făcut medic nutriționist. Și din dragostea mea pentru produsele lactate am acceptat să fiu ambasador Superlapte- o gamă nouă de alimente funcționale cu beneficii reale pentru sănătate. Aflate la granița dintre aliment și supliment/medicament, Superiaurturile au atât rol hrănitor, cât și efect de protecție a organismului împotriva stresului și îmbolnăvirii”, a conchis Mihaela Bilic.