Ce salariu are Cătălin Bordea, colegul lui Dan Capatos de la Xtra Night Show. Suma neașteptat de mică. EXCLUSIV

Ce salariu are Cătălin Bordea, colegul lui Dan Capatos de la Xtra Night Show. Suma neașteptat de mică. EXCLUSIV
Ce salariu are Cătălin Bordea, colegul lui Dan Capatos de la Xtra Night Show.

S-a aflat ce salariu are Cătălin Bordea, unul dintre membrii echipei emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars, după nouă ani de muncă în trustul Intact. Amintim că el a semnat cu postul de televiziune Antena 1 în urmă cu nouă ani, mai exact în anul 2012, atunci când a primit rolul de co-prezentator al emisiunii „Un show păcătos”, prezentat de Dan Capatos.

Ce salariu are Cătălin Bordea, colegul lui Dan Capatos de la Xtra Night Show

Cătălin Bordea este unul dintre membrii de bază ai echipei lui Dan Capatos, petrecând nu mai puțin de nouă ani în show-ul prezentat de cunoscutul om de televiziune. Actorul de stand-up comedy a fost mai întâi cooptat la Antena 1, unde emisiunea ”Un show păcătos” s-a desfășurat ani buni.

Se știe că a urmat apoi rebranduirea show-ului de mare succes, în prezent numindu-se XNS – Xtra Night Show. Din 11 ianuarie 2021, emisiunea s-a mutat de la postul principal, Antena 1, la Antena Stars. Tot această mutare a adus și o zi în plus de muncă, întrucât la Antena 1 emisiunea se difuza de luni până joi, iar la Antena Stars emisiunea se difuzează de luni până vineri, iar condițiile contractuale ar fi rămas aceleași.

Însă informația despre salariul primit de Cătălin Bordea pentru munca sa în televiziune a ieșit la iveală, după ce în ultima vreme s-a tot spus că acesta ar fi fost decis să plece de la show-ul din care face parte de nouă ani.

Potrivit surselor Playtech.ro, suma încasată de actor în fiecare lună pentru prestația sa de la XNS este nici mai mult nici mai puțin de 1.000 de euro, adică o sumă mică având în vedere experiența carismaticului actor de stand-up comedy.

Pleacă sau nu Cătălin Bordea de la XNS?

Acest salariu l-ar fi nemulțumit de fapt și pe actor care, după atâția ani petrecuți în acest proiect, l-ar fi determinat să se gândească la modul cel mai serios la demisie. Și nu în ultimul rând, schimbarea postului de televiziune, emisiunea suferind totuși o retrogradare, de la un un post de televiziune principal la unul secundar.

Cert este că actorul Cătălin Bordea urmează să treacă printr-o nouă rundă de negocieri contractuale chiar săptămâna viitoare și cu siguranță atunci se va vedea dacă noile condiții propuse îl vor mulțumi sau nu, cu adevărat, cu toate că, potrivit informațiilor date de impresarul Călin Crețu pentru DC News, Cătălin Bordea nu ar pleaca de la XNS sau cel puțin… se lucrează la asta, iar decizia finală nu va fi una secretă.

”Nu pleacă Bordea niciunde! Sau dacă o să plece, o să comunicăm cu siguranță, nu o să fie un secret. Chiar săptămâna viitoare urmează să ne vedem să renegociem contractul pentru Cătălin, dar fără intenția de a pleca, ci de a obține condiții actualizate la prezent”, a continuat Călin Crețu.

În ciuda declarației oferite de impresarul acestuia, Bordea ar fi hotârăt să facă acest pas și să părăsească show-ul care l-a consacrat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI