Microsoft dă lovitura în România. Anunțul de milioane de euro din țara noastră

Microsoft dă lovitura în România. Anunțul de milioane de euro din țara noastră
Microsoft dă lovitura în România

Microsoft se pregătește să de lovitura în România. Ce va face gigantul american și ce și-a propus pentru viitor?

Plan măreț pregătit de Microsoft!

Microsoft preia o firmă de IT din Iași, care va deveni în scurt timp cel de-al patrulea centru de dezvoltare tehnologică din regiune pentru companie. Gigantul american urmeză să pună mâna pe Movian, furnizor de servicii de inginerie și design software specializat în dispozitive mobile și de tip embedded. Firma românească are aproximativ 60 de angajați, iar Microsoft își propune să extindă numărul celor implicați în operațiuni de inginerie software, pentru Windows și Android. Microsoft a deschis primul birou în România în anul 1996 și este unul din cei mai mari jucători de pe piața soluțiilor software și cloud global și locală, cu peste 1.700 de angajați în București și Timișoara.

Suntem încântaţi să continuăm extinderea prezenţei Microsoft în România şi dorim să le urăm bun venit acestor noi angajaţi ai organizaţiei Microsoft România”, a declarat Violeta Luca, directorul general al Microsoft România. Extinderea în cauză se bazează pe efortul susținut al Microsoft România din ultimele două decenii și vine pentru a recunoaște talentul și expertiza specialiștilor români în domeniul tehnologiei.

Microsoft dă lovitura în România
Microsoft dă lovitura în România

A lansat recent o serie de actualizări

Microsoft a lansat o serie de actualizări pentru a putea corecta câteva din vulnerabilităile descoperite în biblioteca Windows Codecs, care au afectat varii versiuni Windows 10 și Windows Server, arată producătorul de soluții de securitate.

„Marti, 1 iulie 2020, Microsoft a lansat o serie de patch-uri de securitate de urgenta pentru a corecta cateva vulnerabilitati grave in biblioteca Windows Codecs, care au afectat mai multe versiuni Windows 10 si Windows Server. Indexate ca CVE-2020-1425 si CVE-2020-1457, cele doua defecte de executie a codului la distanta (RCE) sunt considerate „critice” si respectiv, „importante”. Ambele lacune de securitate au legatura cu modul in care Microsoft Windows Codecs Library gestioneaza obiectele din memorie”, noteaza sursa citata.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI