04 dec. 2020 | 21:18

Metroul care nu a mai plecat de la Dristor. Ce au descoperit călătorii în cabina mecanicului

Știri generale
Metroul care nu a mai plecat de la Dristor. Ce au descoperit călătorii în cabina mecanicului
Metroul care nu a mai plecat de la Dristor. Ce au descoperit călătorii în cabina mecanicului

Poveste incredibilă la metrou! Deoarece trenul nu a mai plecat din stație, călătorii au hotărât să vadă ce se întâmplă în cabină. Ce au găsit în cabina trenului este uimitor. Metrorex a declanșat o anchetă.

Ce au descoperit călătorii în cabina metroului care nu a mai plecat din Dristor

Câțiva dintre pasageri au mers în cabină să vadă ce se întâmplă și au rămas uimiți când l-au găsit pe mecanic beat. Metrorex a anunțat că va face o anchetă în cazul mecanicului de tren care abia se ținea pe picioare.

„Referitor la informațiile apărute în presă cu privire la incidentul în care a fost implicat un mecanic de tren, vă informăm că sunt în curs de efectuare verificările procedurale prevăzute în astfel de situații.

Acestea presupun cercetarea în funcție de circumstanțe conform prevederilor legale și aplicarea de sancțiuni conform Statutului disciplinar, al Regulamentului Intern și legislației incidente”, precizează reprezentanții metroului, potrivit News.ro.

Metrorex face verificări în cazul mecanicului beat

Reprezentanții Metrorex au spus că vor putea oferi mai multe informații doar după finalizarea verificărilor care sunt în desfășurare în acest moment, neputându-se antepronunța asupra rezultatului.

”Mai multe informații putem furniza numai după finalizarea verificărilor care în acest moment sunt în desfășurare, neputându-ne antepronunța asupra rezultatului”, au mai adăugat reprezentanții Metrorex.

Întâmplarea a fost semnalată la stația de metrou Dristor, după ce o garnitură nu a mai plecat din stație, iar câțiva călători au mers până la cabină, pentru a vedea ce se întâmplă. Aceștia au observat că mecanicul era beat, încât nu se putea ține pe picioare, fiind anunțată Poliția. Mecanicul a fost testat, iar rezultatul a indicat o concentrație de 1,46 miligrame pe litru de alcool pur în aerul expirat, potrivit Observatornews.ro.

Angajații Metrorex se pregătesc de majorări salariale

În luna octombrie s-a anunțat că angajații de la Metrorex se pregătesc de majorări salariale. Începând de la 1 noiembrie, salariile celor aproape 5.500 de angajați ai regiei care administrează metroul din Capitală erau anunțate că se vor mări cu sume cuprinse între 150 și 1.575 de lei.

Metrorex estimează pentru 2020 o pierdere de 328 milioane de lei, în condițiile unor venituri reduse cauzate de pandemia de coronavirus. Totodată, numărul călătoriilor cu metroul a scăzut, atât din cauza restricțiilor din primăvară, cât și în contextul în care foarte mulți locuitori ai Capitalei lucrează încă de acasă.

Potrivit Profit.ro, în 2019, cifra de afaceri a Metrorex a fost de 756,9 milioane de lei, de la 712,9 milioane de lei în anul precedent, iar pierderea a coborât de la 508,5 milioane de lei la 331,3 milioane de lei.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro