10 ian. 2022 | 11:09

Metodă inedită de protest. Drumurile din Vaslui au atât de multe gropi încât oamenii au început să joace golf

News
Metodă inedită de protest. Drumurile din Vaslui au atât de multe gropi încât oamenii au început să joace golf
Partidă de golf pe un drum județean din Vaslui

Locuitorii comunei Roșiești, județul Vaslui, s-au săturat de drumurile cu gropi de care autoritățile nu se ocupă și au ales un mod inedit de protest. Aceștia au ieșit în stradă și au transformat un drum județean într-un teren de golf.

Partidă de golf pe un drum plin de gropi

Un protestatar s-a săturat de drumul plin de gropi pe care trebuie să-l parcurgă aproape în fiecare zi și s-a gândit la o metodă diferită de a le atrage atenție celor de la Consiliul Județean. Într-un clip video postat pe Facebook, acesta îndrumă cetățenii comunei să organizeze o strângere de semnături pentru a convinge autoritățile să repare drumul.

„Cred că a venit momentul să nu mai credem în speranța că acest drum DJ244A va fi reabilitat de către Consiliul Județean, ei știu doar să pună petice sau arunce gunoiul sub preș, că poate așa prostii nu o să vadă bătaia de joc! Așa că ar trebui sa nu mai fim nepăsători și să începem în a strânge semnături pentru a le cere celor de la județ reabilitarea acestui drum!” a fost mesajul postat de protestatar pe Facebook. 

În videoclipul postat pe rețelele de socializare, bărbatul a spus în mod ironic că golful face bine pentru sănătate, iar cei de la Consiliul Județean le-au creat un teren de golf chiar pe asfalt. De asemenea, în urmă cu câțiva ani, vasluieni au ieșit la o partidă de pescuit în gropile unui alt drum plin de gropi, tot în semn de protest.

Drum plin de gropi, reparat de localnici

Alex Ducu, un tânăr antreprenor din satul Bumbești Pițic, a adunat mai mulți localnici și au reușit să reabiliteze un drum plin de gropi din satul lor. Alex a ridicat „Căsuța răsturnată”, un model de locuință asemănător cu ceva ce a văzut în Turcia. Foarte mulți vizitatori s-au arătat interesați de idee și nu au încetat să apară, însă majoritatea s-au plâns de stare drumului.

„În urma mai multor cereri de la turiștii care ne-au călcat pragul pe data de 01-02 ianuarie, referitor la drumul de acces care pleacă de la căsuța răsturnată până la pădurea colorată, care, în urma ploilor și a topirii zăpezii, pe ambele părți ale drumului au apărut gropi de 25-30 cm, având în vedere faptul că drumul, în acea zonă, are o lățime foarte mică și era aproape imposibilă trecerea a două turisme unul pe lângă celălalt, în data de 3 ianuarie m-am simțit nevoit să sun la primărie și să cer ajutor pentru remedierea acestei probleme, în jurul orei 08:00”, a povestit Alex, pe pagina s-a de Facebook.

Tânărul nu a primit niciun răspuns de la autorități, așa că s-a apucat de treabă singur, alături de câțiva localnici care i-au fost alături.

Sursă foto: Antena3

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro