Metoda inedită a Soniei Argint, pentru a-și menține greutatea, dupa ce în adolescență a avut probleme cu kilogramele:”Am fost pufoasă” (exclusiv)

Metoda inedită a Soniei Argint, pentru a-și menține greutatea, dupa ce în adolescență a avut probleme cu kilogramele:
Cum se mentine in forma Sonia Argint

Care este metoda inedită a Soniei Argint, pentru a-și menține greutatea, dupa ce în adolescență a avut probleme cu kilogramele. Vedeta recunoaște acum că a fost pufoasă. Prezentatoarea TV se află într-o formă fizică de invidiat și a dezvăluit ce face pentru a se menține la greutatea ideală.

Sonia Argint a spus cum se menține într-o formă de invidiat. Ce face la fiecare masă

Sonia Argint are doi copii, însă este într-o formă fizică de invidiat. Vedeta a recunoscut că nu întodeauna a fost așa.

 “Am avut probleme cu greutatea în adolescență, când era așa un dezechilibru hormonal. Am fost pufoasă. Între timp, am grijă la alimentație, în sensul în care cantitatea pe care o consum este una moderată și sunt foarte activă”, a spus Sonia Argint, conform impact.ro.

Care este secretul Soniei Argint în ceea ce privește silueta

Prezentatoarea TV a spus cum reușește să se mențină în formă. Sonia Argint îmbină sportul cu mâncarea sănătoasă și niciodată nu face excese culinare. În afară de porțiile pe care și le-a stabilit, a creat și un ritual la masă, de la care nu se abate niciodată, indiferent de plictiseala care se instalează în rândul persoanelor care sunt prezente la masă sau dacă îi este foame sau nu.

 “Moderat înseamnă că atunci când mă așez la masă, am grijă să mănânc foarte lent. Îmi și place să mănânc încet și senzația de sațietate ajunge mult mai repede la creier.

Adică eu la o masă normală nu mai mănânc mai mult de un fel de mâncare, nu există să mănânc antreu și fel principal. Mănânc o porție de mâncare și nu mănânc mai mult de două mese pe zi.

La mine durează infinit de mult până termin de mâncat. Nu știu cât, dar toată lumea din jurul meu este groaznic de plictisită, atunci când suntem la masă. Probabil că îmi ia o jumătate de oră să termin o porție”, a mai spus Sonia Argint, potrivit sursei citate mai sus.

Soniei Argint îi place să savureze pe îndelete mâncarea

Sonia Argint spune că îi place foarte mult să savureze mâncarea pe care o are în față. Chestia cu înfulecatul nu îi iese niciodată, oricât s-ar chinui. Nu își impune să mănânce încet, totul vine de la sine, pentru că îi place să simtă textura mâncării, gustul ei. Pentru Sonia Argint, ideea de a mânca nu înseamnă doar nevoia de a-și potoli foamea, înseamnă și o bucurie, după cum ea spune.