Dieta pe care o ține Lili Sandu. Așa își menține silueta de invidiat: ‘Nu mai sunt vegană’

Dieta pe care o ține Lili Sandu. Așa își menține silueta de invidiat: ‘Nu mai sunt vegană’
Cum se menține în formă Lili Sandu?

Lili Sandu are 43 de ani și este într-o formă de invidiat. Mulți dintre fanii ei spun că fosta cântăreață a sfidat trecerea timpului și a găsit rețeta tinereții pentru că arată chiar mai bine decât în momentul în care s-a făcut cunoscută românilor. Modelul a susținut că a schimbat câteva lucruri în privința alimentației. „Nu mai sunt vegană!”, a susținut ea. Ce mănâncă artista acum? Cei care o urmăresc așteptau cu nerăbdare să audă secretul ei.

Ce dietă ține Lili Sandu: vedeta nu mai este vegană

Lili Sandu are 43 de ani, dar cu siguranță cei mai mulți care au văzut-o în realitate i-au dat cu mult mai puțin. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat.

Majoritatea doamnelor și domnișoarelor care o urmăresc abia așteptau să îi audă secretele prin care reușește să arate chiar mai bine de la an la an. Vedeta a dezvăluit recent că a reușit să slăbească după ce a eliminat din meniul ei zilnic un anumit aliment.

Majoritatea fanilor săi știu că aceasta a fost o bună perioadă adepta alimentației vegane. Cea din urmă a susținut că mama sa era contrariată de alegerile alimentare din acea perioadă, dar ulterior a înțeles schimbarea.

,,Șapte ani am fost strict vegană”

,,Șapte ani am fost strict vegană și veneam în România și mâncam doar salată de vinete, pentru că pe vremea aia, când veneam la mama îmi zicea:

„Eu ți-am gătit, acum nu vii la mine acasă cu prostii de astea, cu vegană”. I-a luat ceva timp să înțeleagă. Mâncam la mama, nu exista, era vorba de respect. Dar în altă parte, nu”, a dezvăluit Lili Sandu în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

,,Acum nu mai sunt vegană, dar mi-am echilibrat organismul”

Modelul a renunțat acum la veganism și susține că a reușit să găsească totuși un echilibru alimentar așa cum își dorește. În schimb, fosta cântăreață a renunțat și la majoritatea produselor lactate de vacă, evitând în special brânza, laptele sau iaurtul.

Mai mult decât atât, vedeta ține post două zile pe săptămână, miercuri și vineri. În rest, mai consumă lapte de capră.

,,Acum nu mai sunt vegană, dar mi-am echilibrat organismul și știu ce să mănânc și când să mănânc. În plus, țin post două zile pe săptămână, miercuri și vineri, dar am renunțat de tot la lactate și la ce înseamnă lapte de vacă. Câteodată mai mănânc lapte de capră. Încerc să păstrez un echilibru”, a mai precizat aceasta.