Meteo ANM. Surpriză colosală în noiembrie. Ce temperaturi vor arăta termometrele

Meteo ANM. Surpriză colosală în noiembrie. Ce temperaturi vor arăta termometrele
Meteo ANM. Surpriză colosală în noiembrie.

Meteorologii au făcut previziunile despre vreme pentru următoarele patru săptămâni. Se pare că vremea o să fie rece până la data de 1 noiembrie, după care vremea va fi mai caldă decât de obicei. În plus, se anunță ploi în cea mai mare parte a țării.

Meteo ANM. Surpriză colosală în noiembrie

Săptămâna 25 octombrie – 1 noiembrie

Temperaturile se anunță mai coborâte decât cele pentru acest inetrval, în toate regiunile, însă cu o abatere termică negativă mai accentuată în cele vestice. Regimul pluviometric o să fie deficitar la nivelul întregii țări, mai ales în zonele montane.

Săptămâna 1-8 noiembrie

Temperatura medie a aerului o să aibă valori mai ridicate decât cele normale pentru perioada aceasta în toate regiunile, însă cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele estice. În plus, cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și cemtrale, însă mai ales în zona montană aferentă, după care în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 8-15 noiembrie

Valorile medii se anunță apropiate de cele normale pentru perioada la care ne aflăm, în toate regiunile. Regimul pluviometric o să aibă o tendință ușor excedentară în cea mai mare parte a țării, însă mai ales în regiunile sud-estice.

Săptămâna 15-22 noiembrie

Mediile valorilor termice se anunță ușor peste cele specifice acestei săptămâni, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se anunță a fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Vremea în toate regiunile pe 2 săptămâni

Banat

În intervalul 25-28 octombrie, temperaturile se situează sub mediile multianuale, cu maxime de 14 grade și minime de 2-3 grade. În a doua săptămână vor fi ploi moderate.

Crișana

În intervalul 25-29 octombrie, temperaturile sunt sub mediile multianuale, cu maxime de 14 grade C și minime de 1-2 grade C. În a doua săptămână sunt anunțate ploi moderate.

Transilvania

Vreme rece până pe 30 octombrie, cu valori maxime între 11 și 14 grade C și minime ușor sub pragul de îngheț. Ploi slabe în a doua săptămână.

Maramureș

Vreme mai rece decât în mod obișnuit până pe 30 octombrie, temperaturo de 13-15 grade C și minime între 0 și 2 grade C. În a doua săptămână sunt ploi slabe.

Moldova

Vreme mai rece decât în mod obișnuit până pe 30 noiembrie, maixme între 11 și 14 grade și minime între 1 și 3 grade C. Regim pluviometric deficitar și în a doua săptămână.

Dobrogea

Valori termice sub mediile multianuale, cu maxime între 11 și 14 grade și minime între 5-7 grade. Regim pluviometric deficitar în ambele săptămâni.

Muntenia

Vreme mai rece decât în mod obișnuit, cu maxime între 12 și 14 grade C și minime între 1 și 3 grade C. Ploi slabe local în a doua săptămână.

Oltenia

Până pe 30 octombrie, valori termice sub mediile multianuale, cu temperaturi între 12 și 14 grade și minime între 2 și 4 grade C. Ploi slabe în a doua săptămâni.

La munte

După 29 octombrie temperaturi mazime de 6-8 grade C. În a doua săptămână de prognozaî vor fi ploi moderate cantitativ.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI