Meteo 9 – 12 septembrie 2021. Anunțul dimineții, cum va fi vremea până la finalul săptămânii

Meteo 9 – 12 septembrie 2021. Anunțul dimineții, cum va fi vremea până la finalul săptămânii
Meteo 9 - 12 septembrie 2021

Meteo 9- 12 septembrie 2021. Iată cum va fi vremea până la finalul săptămânii și ce anunț au făcut meteorologii. ANM a emis deja prognoza meteo în perioada 9-12 septembrie.

Meteo 9 – 12 septembrie 2021

Se anunță un regim termic cu valori apropiate de cele normale ale perioadei și ploi slabe, iar în Capitală vremea o să fie frumoasă pe întreaga perioadă.

Prognoza meteo azi

Vremea se va menține răcoroasă dimineața și noaptea, iar mai ales în centrul țării, vremea va fi rece, dar pe parcursul zilei valorile termice se anunță apropiate de cele specifice pentru perioada aceasta.

Valorile termice maxime se vor încadra între 21 și 27 de grade, iar cele minime se vor încadra între 6 și 17 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, până la 1-2 grade C. Cerul se anunță variabil, cu unele înnorări în regiunile sudice, sud-estice și la munte, unde numai cu totul izolat pot apărea ploi slabe, trecătoare.

Vântul o să aibă intensificări local în Dobrogea, în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali, iar în restul teritoriului va sufla slab și moderat. Vor fi condiții de ceață spre dimineață, în nord și în centru, cu precădere în depresiuni. În continuare, presiunea va fi în continuare ridicată, deși va avea valori în scădere ușoară.

În Capitală, vremea se anunță predominant frumoasă, însă răcoroasă dimineața și noaptea. Cerul se anunță variabil, iar vântul o să sufle slab până la moderat. Temperatura maximă o să fie de 24-25 de grade, iar cea minimă de 9-12 grade. Presiunea atmosferică o să fie în continuare ridicată, cu valori în scădere ușoară.

Prognoza meteo pentru mâine

O vreme predominant frumoasă, iar regimul termic o să fie caracterizat în continuare de valori apropiate de cele normale ale perioadei. Valorile termice maxime se vor încadra între 21 și 27 de grade, iar cele minime se vor încadra între 7 și 17 grade, mai scăzute fiind în estul Transilvaniei, până la 2-3 grade. Cerul se anunță a fi variabil, având unele înnorări în sud-est și la munte, acolo unde izolat o să fie posibil să plouă slab.

Vântul o să sufle slab și moderat, având ușoare intensificări pe litoral, în zona Banatului, dar și în zona montană înaltă. Dimineața și noaptea sunt condiții de ceață, mai ales în depresiuni. De asemenea, presiunea atmosferică o să continuă să scadă ușor.

În Capitală, vremea o să se mențină predominant frumoasă, însă în continuare răcoroasă dimineața și noaptea. Cerul se anunță variabil, mai mult senin, pe timpul nopții. Valorile termice maxime vor fi de 25-26 de grade, iar cea minimă va fi de 9-12 grade. Presiunea atmosferică va scădea ușor.

Prognoza meteo 11 septembrie 2021

Vremea se menține predominant frumoasă, cerul se anunță variabil în regiunile estice și în zona montană și mai mult senin în restul teritoriului. Valorile termice maxime vor fi între 22 și 29 de grade, iar minimele se vor încadra între 7 și 19 grade, cu valori mai mici în estul Transilvaniei, spre 4 grade. În Capitală, vremea se anunță frumoasă, cu cerul mai mult senin. Valorile maxime se vor încadra 27-28 de grade, iar cea minimă de 11-14 grade.

Prognoza meteo 12 septembrie 2021

Vremea se anunță predominant frumoasă. Temperaturile macime se vor încadra între 22 și 30 de grade, iar cele minime între 7 și 19 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, până spre 4 grade. Condiții de ceață dimineața și noaptea. În Capitală, vremea se anunță în continuare frumoasă. Cerul va fi variabil spre senin, temperatura maximă va fi în jurul valorii de 28 de grade, iar minima va fi de 12-15 grade.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI