14 mai 2021 | 18:40

Meteo 15-16 mai 2021. Cum va fi vremea în weekend la Mamaia sau în Vama Veche

Vremea Meteo
Meteo 15-16 mai 2021. Cum va fi vremea în weekend la Mamaia sau în Vama Veche
Vremea pe litoral in weekend

Dacă vrei să petreci acest weekend pe litoral, trebuie să știi ce temperaturi te așteaptă. Astfel că maximele zilei ajung azi până la 23-24 de grade, în timp ce mâine, pe litoral vor fi temperaturi de 20-22 de grade. La fel ca sâmbătă va fi și în ziua de dumincă, la mare.

Meteo 15-16 mai 2021

Noaptea, temperaturile pe litoral vor fi cuprinse între 12 și 14 grade sâmbătă, iar duminică temperaturile vor fi de 15-16 grade C. În ce privește ploile, ele vor ocoli Dobrogea și litoralul, cu toate că duminică nu sunt excluse ploile, însoțite de descărcări electrice. Apa mării va avea 15,1 – 15,5 grade.

Vremea în Mamaia

Minimele din cele două zile de weekend vor fi cuprinse între 12 – 15 grade, iar maximele nu vor depăși 18 – 20 de grade. Pe tot parcursul weekendului, cerul va fi variabil, mai mult senin cu condiții de ploi slabe pe parcursul după-amiezii de vineri. Vântul va sufla cu viteze de 12 – 13 km/h, iar la rafală se pot atinge 26 – 34 km/h, dinspre sud, sud-vest și sud-est.

Vremea în Costinești

Minimele termice în zona Constineștiului vor fi în jurul a 12 – 14 grade pentru fiecare zi din weekend, în timp ce valorile maxime vor fi de 18 – 19 grade. De asemenea, vor fi condiții de ploi slabe, însoțite de vânt și descărcări electrice, dar numai pe parcursul zilei de vineri. Vântul va sufla în rafale de 25 – 30 km/h.

Vremea în Neptun – Olimp

Aici, temperaturile minime din weekend vor fi de 12 – 13 grade, însă nici maximele nu se vor situa la valori mult mai ridicate. Vineri vor fi temperaturi în jurul a 18 grade, dar sâmbătă și duminică nu se ating mai mult de 15 – 16 grade. Cerul va fi senin în cea mai mare parte a weekendului, excepție făcând după-amiaza de vineri, când sunt anunțate ploi scurte, precum și sâmbătă noapte și duminică dimineață.
Vântul suflă direcție sud, sud-est cu viteze de 12 – 17 km/h, iar la rafală vântul atinge 20 – 25 km/h.

Vremea la Vama Veche

Nopțile la Vama Veche vor aduce temperaturi minime de 12 – 14 grade, iar valorile maxime vor urca spre 18 – 20 de grade. Cu toate că pe parcursul zilei de vineri și în diminețile weekendului, cerul ar putea să fie acoperit de nori, odată cu orele prânzului, soarele își va intra în drepturi. Vântul va bate din direcția sus, sud-est și va sufla cu viteze de 12 – 17 km/h, iar la rafală se pot atinge 20 – 25 km/h.

În Constanța, sâmbătă dimineața, minima va avea valori de 12 – 14 grade, iar temperatura maxima va atinge 19 grade. Duminică, valorile minime se opresc la 13 – 15 grade, iar cele maxime ale zilei variază tot în jurul a 18 – 19 grade.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro