Mesajul viral pe care l-a trimis o profesoară pentru părinții clasei. Toți au rămas uimiți

Mesajul viral pe care l-a trimis o profesoară pentru părinții clasei. Toți au rămas uimiți
Mesajul viral pe care l-a trimis o profesoara pentru parintii clasei. Toti au ramas uimiti

O profesoară a ajuns „vedetă” pe internet, după ce a luat o decizie inedită. Mesajul pe care l-a trimis femeia pentru părinții clasei a ajuns viral, iar acum face înconjurul României. Toată lumea a rămas uimită.

Mesajul unei profesoare românce face înconjurul României

O profesoară din orașul Buzău i-a uimit pe părinţii elevilor săi, după ce le-a trimis un mesaj cu ce să cumpere la început de an şcolar 2021/2022. „Dorințele” cadrului didactic au devenit virale pe reţelele sociale. Femeia le-a cerut părinților elevilor să nu îi mai cumpere flori, în prima zi de școală, așa cum se obișnuiește. În schimb, le-a propus ceva inedit.

O profesoară de la Școala Gimnazială „George Emil Palade” din Buzău i-a rugat pe părinții elevilor săi să nu-i mai cumpere buchete de flori, în prima zi de școală, fiindu-i de ajuns cele virtuale. Iată cu ce propunere a venit cadrul didactic, părinții au rămas fără cuvinte! Solicitarea acesteia, considerată incredibilă atât de elevi, dar mai ales de părinți, a devenit în scurt timp virală pe reţelele de socializare.

Buchetul de flori oferit la început de an școlar, înlocuit

Veronica Bulf, profesoară la Școala Gimnazială „George Emil Palade” din Buzău, i-a rugat pe părinți ca în loc de flori să cumpere rechizite pentru elevii care nu au posibilități financiare.

Întrebată cum i-a venit ideea, femeia a spus că a fost inspirată de ceea ce a văzut la TV sau pe internet.

„Mi-au trimis foarte multe flori virtuale, cu acestea sunt de acord. Fiecare copil a adus un pachețel, le-am strâns şi le-am trimis unei asociații. Au mai rămas câteva pe care urmează să le donăm”, a declarat profesoara Veronica Bulf pentru Mediafax.

Mic ghid pentru părinți la începerea școlii

Ceva asemănător a fost și în București. O profesoară a întocmit un „mic ghid pentru părinți”, în care precizează că singurul lucru de care are nevoie în acest nou an școlar este să fie lăsată să-și facă meseria. Cadrul didactic nu este de acord cu plocoanele oferite de părinți pentru copiii lor.

„Mic ghid pentru părinți la începerea școlii:

– cafeaua o achiziționez singură, dintr-un loc anume;
– plicul strecurat subtil în vreo punguță de cadou lângă un pachețel „inofensiv’ cu o eșarfă sau altceva nu face decât să-mi crească tensiunea. Și ajunge rapid la expeditor cu probabilitatea ca fiul/fiica să nu mai intre la clasa mea;
– parfumurile nu se fac cadou. Fac parte din categoria cosmeticelor intime pe care fiecare și le alege;
– bijuteriile mi le cumpăr tot singură și foarte rar. Cele pe care le port sunt foarte puține și au valoare sentimentală (le-am primit de la oameni dragi din familie);
– stresul la care mă supuneți prin insistențele care în final se dovedesc inutile este în detrimentul copiilor dumneavoastră;
– pentru munca pe care o prestez primesc un salariu, mi-am asumat asta, indiferent că este sau nu suficient; nu „așa se face’, „așa se cade’, „așa trebuie’! Nu trebuie, nu se cade, nu se face deloc așa!
– dacă muncesc în plus sau îmi ajut elevii așa cum cred eu că trebuie să o fac nu aștept niciun fel de „foloase’, singura mulțumire pe care o am este să îi văd pe scenă așa cum îi pregătesc eu să se prezinte’, a transmis profesoara pe pagina de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI