Mesajul Valentinei Pelinel, cu câteva ore înainte ca Borcea să iasă din închisoare. Cum l-a așteptat soția sa

Mesajul Valentinei Pelinel, cu câteva ore înainte ca Borcea să iasă din închisoare. Cum l-a așteptat soția sa
Mesajul Valentinei Pelinel, cu câteva ore înainte ca Borcea să iasă din închisoare

Mesajul Valentinei Pelinel, soția lui Cristi Borcea, cu câteva ore înainte ca acesta să iasă din închisoare, miercuri. Cum l-a așteptat?

Mesajul Valentinei Pelinel, cu câteva ore înainte ca Borcea să iasă din închisoare

Cristi Borcea, fostul acționar de la FC Dinamo București, a fost eliberat din Penitenciarul Jilava. Magistrații Tribunalului Ilfov au aprobat, miercuri, eliberarea condiționată a sa. Omul de afaceri a părăsit închisoarea, fiind în spatele gratiilor din luna februarie, după circa o oră și jumătate de la decizia Tribunalului. Fostul acționar de la Dinamo a fost condamnat la o pedeapsă de 7 ani și 6 luni în două dosare, din care 5 ani și o lună a stat în penitenciar.

După ce instanța i-a admis definitiv cererea de liberare condiționată, afaceristul va executa restul pedepsei în libertate. El va urma să fie supravegheat de un ofițer de probațiune până la executarea integrală a pedepsei.

Cum l-a așteptat soția sa?

Așadar, numai vești bune pentru copiii afaceristului, în special pentru gemenele de numai opt luni, dar și pentru Pelinel. Înainte de revedere, fostul model s-a pregătit intens ca să fie în cea mai bună formă pentru a-și primi soțul.

 

View this post on Instagram

 

My happy place, locul unde ma incarc cu liniste si energie pozitiva pentru o noua saptamana ?? with @noblezza

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on

Cu doar câteva ore înainte de a-l primi pe Borcea din nou acasă, vedeta a mers la o clinică de înfrumusețare pentru câteva momente de relaxare. Blondina s-a pozat și a postat fotografia pe Instagram, în descrierea căreia a scris: „My happy place, locul unde mă încarc cu liniște și energie pozitivă pentru o nouă săptămână”.

De ce a fost eliberat?

„A fost stăruitor în muncă. A fost internat pentru monitorizarea afecţiunii cardiace pe perioada de carantină. După carantină, a fost transferat la Jilava şi a cerut să fie selectat la muncă. Nu a fost sancţionat niciodată, fiind recompensat gradual cu vizite şi părăsirea penitenciarului. A urmat nenumărate programe socio-educative. Cea mai concretă dovadă de regret este că el a plătit prejudiciul. Păstrează legătura cu familia şi a fost vizitat ori de câte ori a fost posibil de către toţi cei nouă copii”, a spus avocata lui Cristi Borcea, Alice Drăghici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI