Mesajul trist al lui Florin Piersic, de sărbători: „Nu cred că mai am timp”

Mesajul trist al lui Florin Piersic, de sărbători: „Nu cred că mai am timp”
Mesajul trist al lui Florin Piersic, de sarbatori Nu cred ca mai am timp

În prag de Crăciun, Dan Negru a realizat un interviu incredibil cu Florin Piersic. Regele Audiențelor de la Antena 1 și marele actor al României au realizat un proiect minunat, în care celebrul „Mărgelatu” a povestit peripețiile sale din anii tinereții, precum și unele dintre cele mai frumoase amintiri din cei 85 de ani de viață pe care-i posedă. De ce s-a filmat totul la Dubai.

Florin Piersic, mesaj emoționant pentru români

O legendă. Un maestru. Un artist. Un om. Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori și povestitori din România, una dintre puținele legende vii ale țării noastre. În Ajun de Crăciun, Antena 3 va difuza un interviu incredibil pe care Mărgelatu’ a reușit să i-l acorde prezentatorului TV Dan Negru.

Interviul a fost realizat la Dubai, în inima Emiratelor Arabe Unite, motivul fiind unul extrem de simplu. Această destinație este una dintre cele puține pe care marele actor Florin Piersic nu reușise să le bifeze, până acum.

Este apreciat de zeci de milioane de români din toate colțurile țării și are o carieră incredibilă în cinematografie. Cu toate acestea, vârsta înaintată l-a făcut nostalgic pe Florin Piersic.

În timpul interviului cu Dan Negru, marele actor le adresează o rugăminte celor din echipa de filmare, să nu taie din interviu, motivul fiind unul înduioșător.

„N-o să-ţi placă ce spun şi sper să nu tăiaţi la montaj din interviu. Nu cred că o să mai am timp să mă întâlnesc cu dumnealor.”, a declarat Florin Piersic, conform celor de la Pagina de Media.

La începutul lunii noiembrie, Dan Negru explica, pe pagina sa oficială de Facebook, motivul pentru care el și Florin Piersic urmau să plece în Dubai, pentru a filma emisiunea lor anuală de Sărbători.

„Sunt vreo 10 ani de când Crăciunul îl fac cu Florin Piersic, la televizor.  Anul ăsta filmarea de Crăciun o facem în…Dubai. În premieră, cu o echipă de productie/filmare etc de acolo. În Decembrie, o să fie mai ieftin să stai in Dubai decat să plătești o factură de întreținere in România.”, scria Dan Negru pe rețelele sociale, acum o lună de zile.

Care a fost singura rugăminte a lui Florin Piersic, după interviu

Dan Negru le-a povestit jurnaliștilor de la Pagina de Media câteva dintre subiectele principale pe care marele actor Florin Piersic le-a atins în acest interviu de suflet.

„Întâlnirea lui Florin Piersic cu legendarul Picasso, poveşti spectaculoase din oraşele lumii prin care a filmat actorul şi mult e altele. Cum s-a înţeles cu Sophia Loren, pe care a văzut-o la Londra, sau cu Laurence Olivier. Cu Jean Marais a şi filmat în România.

Ce m-a emoţionat cel mai mult a fost rugămintea lui Florin Piersic din final: să nu tăiem mult la montaj din vorbele lui, pentru că nu crede că mai are timp să ne vadă din nou.

Îi mulţumesc pentru sprijinul financiar prietenului meu Cristi Oneţiu, un bun prieten timişorean de foarte mult timp, dar şi Consulatului României din Dubai, care ne-a găzduit.”, a declarat realizatorul de la Antena 1 Dan Negru, pentru sursa citată.

Dan Negru și Florin Piersic au realizat un interviu ca-n povești în Dubai, inițiativă susținută de Consulatul României din Dubai și de un fost leu de la Imperiul Leilor de pe PRO TV, timișoreanul Cristi Onețiu, cel care a oferit sprijinul financiar pentru desfășurarea proiectului

Urmăriți Playtech.ro și pe