18 iun. 2023 | 17:27

Mesajul sfâșietor de adio al Mădălinei Manole către fiul ei. L-a scris cu puțin timp înainte de a înceta din viață: ‘Nu mă judecați’

Monden
Mesajul sfâșietor de adio al Mădălinei Manole către fiul ei. L-a scris cu puțin timp înainte de a înceta din viață: 'Nu mă judecați'
Mesajul sfâșietor de adio al Mădălinei Manole către fiul ei. Ce ar fi scris artista în scrisoare, înainte de a muri.

Mai multe detalii ar arăta că scenariul sinuciderii nu este unul veridic, astfel încât se pune problema redeschiderii dosarului morții artistei. Cu toate acestea, în urmă cu câțiva ani, a fost dezvăluit mesajul sfâșietor de adio al Mădălinei Manole către fiul ei. Ce ar fi scris cântăreața, înainte de a se stinge din viață.

Mesajul sfâșietor de adio al Mădălinei Manole către fiul ei

În urmă cu 13 ani, chiar de ziua sa de naștere, Mădălina Manole a fost găsită în locuința din Otopeni fără suflare. La vremea respectivă, prima teorie vehiculată a fost cea a unei sinucideri, ideea fiind propagată și de-a lungul anilor ce au urmat. Până recent, când anchetatorii au dezvăluit că nu se mai pune în discuție un astfel de scenariu.

Moartea Mădălinei Manole a fost și este în continuare privită cu suspiciune de foarte mulți oameni. Chiar și experții s-au arătat surprinși, explicând că dosarul este unic în lume. Un profiler FBI a dezvăluit că ancheta stingerii din viață a regretatei artiste s-ar putea redeschide, pe fondul detaliilor care arată că scenariul sinuciderii nu este veridic.

Mihaela Brooks, expert profiler pentru FBI, a declarat presei românești, în urmă cu mai mult timp, că este foarte sigură că Mădălina Manole nu s-a sinucis. Mai mult decât atât, concluzia sa a fost confirmată de toți experții internaționali care au analizat cazul. Vorbim despre specialiști în medicină legală, toxicologie și alte domenii.

Pe de altă parte, în urmă cu câțiva ani, a fost dată publicității o scrisoare de adio pe care Mădălina Manole ar fi scris-o cu puțin timp înainte de a se stinge din viață. Mesajul a fost adresat fiului său, potrivit fostului partener de viață al cântăreței, Petru Mircea, scria Libertatea în urmă cu câțiva ani.

„Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi, dragii mei”

„Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos. Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea.

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu. Voi toţi m-aţi iubit şi mi-aţi arătat lucrul ăsta mereu, tot timpul. Si totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea. Aşa gândesc eu, aşa trebuie.

Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac. Să nu mai fiu. Puiu mic să rămână o perioadă la Botoşani cu mama şi tata. Poate mă va ierta mai târziu, când va fi mare. Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poţi! Nu uita de banii de la BRD! În cont euro!

Şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu ptr. tot ce a făcut pentru mine, ptr. Sufletul lui! Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi dragii mei părinţi şi frate, mergeţi înainte de dragul copilului nostru şi de dragul lui Mihăiţă vă implor! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani ptr. Pui pic (şcoli) şi … pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela”, ar fi scris Mădălina Manole, înainte de a se stinge din viață, potrivit lui Petru Mircea.

Potrivit zvonurilor, părinții regretatei Mădălina Manole nu ar vrea să recunoască faptul că scrisoarea de adio ar fi fost scrisă chiar de către cântăreață. Petru Mircea, fostul soț al artistei, susținea în anul 2010 că scrisul demonstra că ea a fost cea care și-ar fi pus pe hârtie ultimele gânduri, înainte de a muri.

Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Cum se simte premierul Robert Fico, după ce a fost împușcat de cinci ori. Noi detalii despre atentatul din Slovecia
Spynews
Halep a primit noul verdict. Începe iar calvarul: Decizia TAS a fost...
Capital.ro
Metoda naturistă a unui fermier prin care a scăpat de coropișnițele din grădină: "Se pune la fiecare plantă"
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
GREEN NEWS a plantat pentru viitor. Acțiune de plantare a sute de copaci în zona Lunca Cetății din București
Mediaflux
Cum se simte premierul Robert Fico, după ce a fost împușcat de cinci ori. Noi detalii despre atentatul din Slovecia
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro