Mesajul secret transmis de Jill Biden prin ținuta sa. Ce au descifrat specialiștii

Jill Biden, care a devenit noua primă-doamnă a Statelor Unite ale Americii, la vârsta de 69 de ani a transmis un mesaj secret prin ținuta pe care a ales-o pentru ziua în care soțul ei, democratul Joe Biden, a preluat mandatul de președinte.

Ce mesaj secret a transmis Jill Biden prin ținuta sa

Jill Biden s-a pregătit cum se cuvine pentru o asemenea ocazie. Noua primă-doamnă a Statelor Unite ale Americii s-a prezentat, miercuri, la Washington, cu o ținută deosebită. Mai exact, o rochie conică și un pardesiu Markarian. Ambele piese vestimentare, în albastru. Ținuta soției noului președinte american a mai inclus un guler din catifea, albastru închis, precum și un colier cu perle şi cristale Swarovski.

Prima-doamnă a Statelor Unite n-a uitat nici de masca de protecție. Și acest articol, din mătase, tot Markarian, a fost ales în culoarea albastră. La toată această ținută, Jill Biden a încălțat o pereche de pantofi Jimmy Choo, în albastru închis. Potrivit unui comunicat transmis de Markarian din New York, culoarea ținutei nu este deloc întâmplătoare. Albastrul semnifică stabilitate și încredere. Designerul firmei, Alexandra O’Neill, a transmis că este „incredibil de onorată să fie o mică parte dintr-un moment istoric”.

Ce ținută a avut Melania Trump la ceremonia de învestire a soțului ei

Însă, Jill Biden nu este prima soție de președinte american care s-a gândit să îmbrace o ținută albastră la ceremonia de învestire a soțului ei. Melania Trump a ales și ea o astfel de ținută, în anul 2017. La depunerea jurământului, soția republicanului Donald Trump a îmbrăcat un compleu Ralph Lauren din cașmir, format din rochie și jachetă cu guler, tot în albastru deschis. Ea și-a accesorizat ținuta cu mănuși lungi din piele, pantofi Manolo Blahnik de aceeași nuanță. La balul de învestire, fostul model purtat o rochie albă Hervé Pierre.

Anul acesta, nu a fost organizat un bal cu ocazia preluării mandatului de președinte al SUA de către Joe Biden, din cauza pandemiei de coronavirus. În plus, de la ceremonia de învestire a lipsit o persoană care ar fi trebuit să participe: Donald Trump. Obiceiul este ca președintele în exercițiu și succesorul său să meargă împreună la Capitoliu pentru eveniment. Însă, acest lucru nu s-a întâmplat și de această dată, mai ales că n-a trecut mult de la protestul violent ce a avut loc acolo. Totuși, conform democratului, republicanul i-a trimis o scrisoare ”foarte generoasă”. Biden a refuzat să dea alte detalii.