15 iul. 2020 | 14:25

Mesajul postat de fata Andreei Esca după îmbolnăvirea părinților. Ce a scris Alexia Eram este de necrezut

Știri generale
Mesajul postat de fata Andreei Esca după îmbolnăvirea părinților. Ce a scris Alexia Eram este de necrezut
Mesajul postat de fata Andreei Esca după îmbolnăvirea părinților

Vestea că îndrăgita prezentatoare Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, ar fi fost diagnosticați cu noul coronavirus a căzut ca un trăznet în România. Până în prezent, nimeni din familie nu a comentat situația lor, nici măcar fiica celor doi, Alexia Eram, care se comporta ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Ce mesaj a postat aceasta pe rețelele sociale, aflați în paragrafele următoare.

Reacția Alexiei Eram după îmbolnăvirea părinților

Se vehiculează că Andreea Esca s-ar fi infectat cu virusul COVID-19 în timp ce participa la o petrecere pe plajă. Peste acest subiect s-a așezat o tăcere de mormânt. Chiar și fiica îndrăgitei prezentatoare se comportă ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Aceasta postează pe social media tot soiul de mesaje şi reclame la produse, ca și când părinții ei nu ar traversa o perioadă dificilă.

„V-am promis că vă spun și eu care e definiția frumuseții pentru mine, într-un cuvânt. Acest cuvant pentru mine este carisma. Și aleg să am grijă de frumusețea mea și a părului meu cu gama…“, a scris Alexia pe rețelele sociale.

La imaginea postată de fiica Andreei Esca, în care făcea reclamă la un produs, nu au întârziat să apară nici criticile, internauții reproșându-i că în aceste momente ar trebui să fie alături de mama ei.

„Tu ar trebui să fii la izolare cu mă…“, a scris cineva.

Măsurile luate de PRO TV, după infectarea angajaților

Până acum nimeni nu a confirmat informațiile potrivit cărora Andreea Esca ar fi contractat virusul, dar postul de televiziune PRO TV a trimis, săptămâna trecută, un comunicat de presă, în care specifica faptul că mai mulți angajați ai stației au fost infectați cu COVID-19.

„PRO TV intensifică măsurile împotriva transmiterii COVID-19! În cursul acestei săptămâni, câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19. Colegii noștri urmează cu strictețe recomandările autorităților și ale specialiștilor.

Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată. De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei, din luna martie.

Încă dinaintea declarării stării de urgență, în sediul și platourile PRO TV au fost impuse măsuri stricte de siguranță, suplimentare celor prevăzute de autoritățile statului. Astfel, peste 50% dintre angajați lucrează de acasă, iar echipele care continuă  vină la sediu sau platouri lucrează în schimburi. Fiecare departament este dotat cu soluții de dezinfectare, echipament de protecție, lămpi UV, precum și folii nanoseptice pe mânerele ușilor.

Vom continua respectăm cu strictețe măsurile autorităților și cele impuse în reglementările companiei. Le dorim colegilor noștri multa sănătate“, este comunicatul PRO TV, remis în urmă cu 5 zile.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro