Mesaj pentru Gigi Becali şi FCSB: „Niciodată pe stadionul Steaua!”

Mesaj pentru Gigi Becali şi FCSB: „Niciodată pe stadionul Steaua!”
Stadionul Steaua va fi cel mai frumos din România după finalizarea construcției

Steaua a făcut un pas mare spre promovarea în Liga 3, după victoria cu Argeșul Mihăilești, scor 8-1. Promovarea poate fi asigurată cu o nouă victorie în cadrul barajului, în partida cu Bărăganul Ciulnița. Acest joc se va disputa miercuri, de la ora 17:00. Și nu este singura veste bună pentru suporteri. Stadionul Steaua va fi finalizat în această toamnă. Iar cel târziu din primăvară va putea fi folosit de echipa condusă de Daniel Oprița și Iulian Miu. Acesta din urmă a ținut să precizeze din nou că FC FCSB, echipă care a furat identitatea Stelei mai mulți ani, nu are ce căuta în Ghencea.

FCSB primește interzis pe Stadionul Steaua! Anunțul făcut de Iulian Miu

„Din punctul meu de vedere, Steaua trebuie să joace pe Stadionul Steaua! Nu mă interesează unde o să joace FCSB! Dar clar nu va juca niciodată pe Stadionul Steaua. Eu aşa văd lucrurile”, a declarat Iulian Miu la Telekom Sport.

Iulian Miu a vorbit și despre evoluția jucătorilor Stelei în partida cu Argeșul Mihăilești. După o primă repriză mai puțin reușită, la capătul căreia conducea cu 2-1, Steaua a jucat excelent în partea secundă.

„A fost o victorie importantă, eu mă așteptam la această victorie, sper ca şi miercuri să câștigăm şi să ne vedem cu bine în Liga 3. Se fac eforturi foarte mari din partea clubului să se asigure tot necesarul pentru Liga 3, eu cred că uşor, uşor ne îndreptăm spre liga secundă”, a mai spus Miu pentru sursa citată.

Stadionul Steaua se anunță a fi o adevărată bijuterie. Iată principalele caracteristici ale arenei:

  • Capacitate: 31.254 de locuri;
  • Cost: 94.700.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație;
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă;
  • Suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp;
  • spații de antrenament pentru alte sporturi.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI