Mesajul pe care l-a primit Laurențiu Reghecampf din partea fiului său. O să-ți dea lacrimile

Mesajul pe care l-a primit Laurențiu Reghecampf din partea fiului său. O să-ți dea lacrimile
Laurențiu Reghecampf a primit un mesaj emoționant din partea fiului său

Un presupus divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a zguduit lumea showbiz-ului românesc. În timp ce impresara neagă vehement orice zvon ce are legătură cu despărțirea, iar antrenorul preferă să rămână discret, acum fiul lor se implică și i-a transmis tatălui un mesaj ce a stârnit lacrimile în mediul online!

Ce mesaj a primit Laurențiu Reghecampf de la fiul său

Multe detalii au ieșit la iveală despre relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf în ultima perioadă. După ce antrenorul a dezvăluit că va divorța de partenera sa, dar s-a abținut de la alte comentarii, cunoscuta vedeta a explicat că nu o să existe vreo despărțire și că mariajul ei este mai puternic ca oricând. Se pare că și Reghe Jr. este extrem de afectat de situația în care se află părinții săi.

Fiul pe care Anamaria Prodan îl are împreună cu Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 12 ani, a decis să folosească o platformă de socializare pentru a-i transmite tatălui său un mesaj emoționant. Băiatul a postat o poezie ce se numește ‘Dor de tată’, iar fiecare strofă a stârnit lacrimile internauților ce îi urmăresc pe părinții lui Reghe Junior.

„Când sunt copiii noștri mici,
Pentru ei, suntem TĂTICI.

Ce gingaș e, și sună bine:
TĂTICULE, mi-e dor de tine.”, a transmis băiatul prin prima strofă din poezie.

Laurențiu Reghecampf Junior, mesaj vehement: ‘Multe minciuni’

Nu este prima oară când Laurențiu Reghecampf Junior transmite un mesaj în mediul virtual ce are legătură cu zvonurile privind un divorț între părinții săi. Mezinul familiei a ținut să îndepărteze orice mister cu privire la despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, susținând că familia sa este foarte unită.

„Mai aveți multe minciuni? Când tatăl meu va plănui în secret un divorț… înseamnă că nu mai este tatăl meu! Când tatăl meu o să plece de acasă sau o să distrugă familia din cauza unor femei avare de bani atunci înseamnă că tatăl meu nu mai este Laurențiu Regehcampf. Știu că mulți dintre voi vor să-i vadă despărțiți, dar mai bine murim decât să vă facem pe plac. Familia noastră va rămâne unită până la moarte.

Tatăl meu preferă să moară decât să-și facă copiii de rușine. O divinizează pe mama mea! Nu vă e rușine să spuneți de atâția ani că tatăl meu are o amantă? Îl apăr cu toată ființa mea. Tatăl meu nu s-ar atinge de banii copiilor lui ca să le dea prostituatelor. Dacă vedeți prostituate în familia mea… atunci vom muri împreună.”, a transmis Laurențiu Reghecampf Junior pe Instagram.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe