Mesajul pe care l-a primit Gabriela Cristea din partea lui Tavi Clonda când a devenit mamă: ‘Să nu faci greșeala asta’

Mesajul pe care l-a primit Gabriela Cristea din partea lui Tavi Clonda când a devenit mamă: ‘Să nu faci greșeala asta’
Tavi Clonda, mesaj pentru Gabriela Cristea: ce i-a spus când a devenit mamă?

Gabriela Cristea a primit un mesaj de la partenerul său de viață chiar în momentul în care a devenit mamă. Fanii au aflat abia acum ce i-a spus cântărețul celebru soției sale într-un moment extrem de important din viața lor. „Să nu faci și tu greșeala asta”, a subliniat solistul. Cei doi sunt extrem de transparenți și se deschid foarte mult în fața urmăritorilor lor. Bărbatul a mărturisit chiar recent ce i-a spus soției după ce a născut.

Ce i-a spus Tavi Clonda soției atunci când a devenit mamă: Gabriela Cristea a rămas fără cuvinte

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul din cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cunoscuții soți nu se tem să-și lase viața la vedere și să împărtășească multe din momentele speciale cu cei care îi iubesc.

Cei doi au și acceptat provocarea unui reality show despre provocările din familia lor. Cântărețul a vorbit acum despre cum reușesc el și soția să mențină flacăra aprinsă în relație, lucru pe care mulți dintre fani voiai să îl știe.

,,Noi doi suntem cei mai importanți ca nucleu al familiei, dacă noi doi suntem bine, atunci și copiii sunt. Important este să nu se lase flacăra să se stingă, trebuie ca un cuplu să mai servească un pahar de vin, să se mai uite la un film.

În toată vâltoarea aceasta, noi ne găsim timp. Fetele dorm fiecare în camera lor, merg la grădiniță…când erau bebeluși a fost puțin mai greu, dar și atunci când dormeau ne vedeam de ale noastre”, a povestit solistul.

„Să nu faci tu greșeala aceasta!”

Cel din urmă a menționat că a avut un sfat pentru soția sa chiar după ce a născut. El era conștient de faptul că toată atenția Gabrielei se va îndrepta multă vreme doar către fetițe. Acesta s-a asigurat că nu se va simți neglijat, astfel ca relația lor de cuplu să meargă ca pe roate.

,,Știu multe cazuri în care după ce au făcut copii, mamele și-au neglijat soții. I-am spus: „Să nu faci tu greșeala aceasta!”. Multe au făcut micuți și pe soți i-au dat la o parte, iar ei și-au pierdut răbdarea și au plecat în altă parte sau au decis să se apuce de prostii.

Acest lucru nu înseamnă că bărbatul nu trebuie să fie lângă femeie. El trebuie să fie alături de ea când naște, ținând cont că este confuză, intervin problemele hormonale. Nouă ne-a ieșit, sperăm să fie totul bine și pe viitor, deși nu ar avea de ce să nu fie”, a mai declarat Tavi Clonda, pentru ego.ro.